2777
2789
عنوان

کسی که از برنامه سرش بشه هس

64 بازدید | 10 پست

سلام من ی برنامه میخام که برنامه ها و گیم لندم رو دوتا کنه ینی تو ی گوشی دوتا گیم لند داشته باشم کسی هست معرفی کنه؟

.ک‍‌اش خ‍‌دا ه‍‌ی‍‌چ وق‍‌ت ب‍‌ه خ‍‌ان‍‌واده ه‍‌ای س‍‌‍خ‍‌ت‍‌گ‍‌ی‍‌ر دخ‍‌ت‍‌ر ن‍‌م‍‌ی‍‌داد .🥀
parallel space عالیه برای این کار

مرسی از کجا دان کنم؟

.ک‍‌اش خ‍‌دا ه‍‌ی‍‌چ وق‍‌ت ب‍‌ه خ‍‌ان‍‌واده ه‍‌ای س‍‌‍خ‍‌ت‍‌گ‍‌ی‍‌ر دخ‍‌ت‍‌ر ن‍‌م‍‌ی‍‌داد .🥀

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

Multiple accounts 

مرسی ببینم میشه یا نه چون چند ساعتی دنبالشم ولی نیس

مرسی ببینم میشه یا نه چون چند ساعتی دنبالشم ولی نیس

خواهش

میشه فقط باید یاد بگیرید....

اگه میخواید مدل گوشیتونو بگید یه سری گوشیا میشه توی تنظیمات از یه برنامه کپی کرد(که دو نسخه ازش داشته باشید)

خواهش میشه فقط باید یاد بگیرید.... اگه میخواید مدل گوشیتونو بگید یه سری گوشیا میشه توی تنظیمات از ...

نارتب تبلته

parallel space عالیه برای این کار

زدم میندازه بیرون

آهان نمیدونم واسه این مدل...

⁦🤦🏻‍♀️⁩اخه خیلی لازم دارم