ترااانه_عاشقی مدیر عضویت: 1402/05/18 تعداد پست: 1561 عنوان عشق جونیا کسی فنجون قهوه تعبیر میکنه؟؟؟ | مشاهده متن کامل بحث + 238 بازدید | 37 پست اگر بلدین ممکنه تعبیر کنین برام؟ممنون میشم یک دنیا تمـــام آرزوم دیدنـــته از نزدیــک، حتی برای یک دقـیقـــه.. 1402/12/15 | 19:57 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کاپوچینوووو عضویت: 1399/02/31 تعداد پست: 8322 میتونم عکس نعلبکی رو هم بزارم ببینین؟ اسی برا منو دیدی گذاشتم 《انَّ مَعَ العُسر یُسرا》با هر سختی ، آسانی هست ؛
ترااانه_عاشقی مدیر استارتر عضویت: 1402/05/18 تعداد پست: 1561 اسی برا منو دیدی گذاشتم گلم من خودم بلد نیستم وگرنه واسه خودمو تعبیر میکردم تمـــام آرزوم دیدنـــته از نزدیــک، حتی برای یک دقـیقـــه..
ترااانه_عاشقی مدیر استارتر عضویت: 1402/05/18 تعداد پست: 1561 عزیزم من خودم از فنجون قهوه سردرنمیارم اما خواهر زاده ی صاحبخونم بلده یبار برام گفت اونموقع تو ... اگر تعبیر کرد بهم بگو اونوقت ازشون بپرس اگر بخوایم مشکلی نیست باهاش درارتباط باشم که اگر خواستم برام بگیره؟ تمـــام آرزوم دیدنـــته از نزدیــک، حتی برای یک دقـیقـــه..
diana48 عضویت: 1388/03/18 تعداد پست: 13554 خواهشن هر چی دیدی بگو ی نامزدی و ازدواج ک اطرافیان خیلییییی دخالت میکنن و یه زن ناراضیه ...... کسیکه اسم یا فامیلش حسین داره براش پیشرفت و حل شدن مشکلش افتاده خودمعلی هرگز نمی بخشمت
ترااانه_عاشقی مدیر استارتر عضویت: 1402/05/18 تعداد پست: 1561 تمـــام آرزوم دیدنـــته از نزدیــک، حتی برای یک دقـیقـــه..
ترااانه_عاشقی مدیر استارتر عضویت: 1402/05/18 تعداد پست: 1561 ی نامزدی و ازدواج ک اطرافیان خیلییییی دخالت میکنن و یه زن ناراضیه ...... کسیکه اسم یا فامیلش ح ... عزیزم عکس نعلبکی رو هم گذاشتم ببین چیزی میبینین؟توی فنجونم خیلیا گفتن جغد دیدن!شمام دیدین؟ معنیشو خوندم یه جا نوشته هوش و ذکاوتجایی دیگه نوشته پایان رابطه و جدایی 😞کدومش درسته؟توی فنجون من چجوری تعبیر میشه؟ تمـــام آرزوم دیدنـــته از نزدیــک، حتی برای یک دقـیقـــه..
ترااانه_عاشقی مدیر استارتر عضویت: 1402/05/18 تعداد پست: 1561 ی نامزدی و ازدواج ک اطرافیان خیلییییی دخالت میکنن و یه زن ناراضیه ...... کسیکه اسم یا فامیلش ح ... هستی عزیزمم؟؟ تمـــام آرزوم دیدنـــته از نزدیــک، حتی برای یک دقـیقـــه..
ترااانه_عاشقی مدیر استارتر عضویت: 1402/05/18 تعداد پست: 1561 ی نامزدی و ازدواج ک اطرافیان خیلییییی دخالت میکنن و یه زن ناراضیه ...... کسیکه اسم یا فامیلش ح ... عزیزم میشه پیاممو که گذاشتم جواب بدین تمـــام آرزوم دیدنـــته از نزدیــک، حتی برای یک دقـیقـــه..