2777
2789

سه روز پیش  داشتم با همسرم که هنوز عروسی نکردیم حرف میزدم بعداز مدت ها قهر که وسط حرف من پرید و یه چیزی از خودش دراورد و گذاشت تو دهنم و فوری قطع کرد و سه روزه ازش هیچ خبری نیست بنظرتون چیکار کنم!🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چراخودمم

خودت با خودت فکر کن ببین پس فردا میتو نی با این اخلاق کنار بیای یا نه

ما ک روحیات ترو نداریم ک نظر بدیم 

تو تاپیکت گفتم با ی مشاوره ازدواج صحبت کنید

باید ببینی ریشه قهر و آشتی هاتون چیه

با بزرگترت مشورت کن

و تری از تنهایی و حرف مردم رو هم نداشته باش

این تویی ک پس فردا باید باهاش زندگی کنی

...
خواهرت چی کرد؟

باطلی گرفت بنده خدا البته واسه خانواده همسرش هم دعای محبت گرفتیم ک باهاش خوب بشن چون ازش متنفر بودن دلشون میخاست دختر عمه پسره رو براش بگیرن 

الانم چندساله باهمن ی بچه هم دارن 

ببین از یکی هز تاپیک هات خوندم گفتی ک گفته عاشق دوست دختر قبلیمم و همش غیبش میزنه و چت های عاشقانه ازش پیدا میکنی یعنی واقعا نمیدونی الان باید چیکار کنی؟

منطقی تصمیم بگیر آنقدر هم پیگیر نباش با تاپیک زدن مشکلت حل نمیشه یا برو پیش مشاوره باهاش

یا با خانوادت مشورت کن

...
یعنی واقعا دعا تاثیر داره؟؟

ببین عزیزم هرکسی ی اعتقادی داره من ن قصد دارم اعتقاد بقیه رو زیرسوال ببرم ن اعتقاد خودمو ب کسی تحمیل کنم ولی هزارتا زندگی دیدم ک با دعا خراب شده هزارتا ادم ک بدبیاری و بدشانسی و بدبختی شون بخاطر دعابوده و بعد باطلی مشکلاتشون حل شده هزارتا دکتر میشناسم دعاگرفتن ک مطبشون پر مشتریه هزارتا وکیل میشناسم با دعا دادگاهو ب نفع خودشون تموم کردن من خاهرم زندگیش داشت ازهم میپاشید خانواده شوهر ازش متنفر بودن تا باطلی گرفت همه این مشکلات حل شد خب تحلبل شما چیه؟خودش ک کاری نکرده چطور همه چی یهو از وقتی باطلی گرفت ازین رو ب اون رو شد؟