2777
2789

داخل خونه نمیتونم بپزم اینجا فر ندارم 

شوهرم میگ بیرونی گرونه 

هوس پیتزا کردم😭

میشه برا خونه🏡دارشدنم صلوات بفرسی دمت گرم رفیق❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسنپ فود فک کنم کرایه رو کم حساب کنه نه پول پیتزارو

چوم🤷🤷

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷       بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد. همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند. بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارانی امد. کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهان ماند. اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید. عجب دنیای عجیبی ست...

من بدون فر درست میکنم عاااالییییییی 

منم فر ندارم عزیز🙃☺️☺️☺️

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736

از امشب ک گذشت 

مواد لازم رو بگیر فردا درست کن حالشو ببر

نون تست بگیر  دورشون ببر    کف قابلمه یه کوچولو روغن بریز بچین کف قابلمه 

موادشم که فلفل دلمه و گوشت چرخ‌کرده و و رب و قارچ و ایناس

که تفت دادی از قبل 

روی نون تست سس قرمز بزن و بپوشونه بعد پنیر پیتزا بریز  یه لایه و بعد مواد رو کامل بریز و خوب بپوشونه همه جارو. 

لایه اخرم پنیر پیتزا 

یه کوچولو هم آب بپاش روش. تا حسابی پنیر کش بیاد  و درشو بذار  تا بخار کنه و پنیر آب بشه 

به همین سادگی 

انقققققققققققققددددددر خوشمزه ک نگو

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736