2777
2789
عنوان

حالم ازاین خونمون بهم میخوره

159 بازدید | 9 پست

همه چیمون خراب شده بچه هادیواراروتمام خط خطی کردن مبل هام خراب شده فرش وپرده ومبل چرک .بایدبدم قالیشویی یاکارگربگیرم بایدخونه رنگ بشه لوله هاوآبگرمکن خرابه تعمیرکارمیخادمیزتلویزیون وکمدوکابینت ویه سری چیزاخراب شده بایدوسایل جدیدبگیرم بعدشوهرم عین خیالشم نیست خسته شدم همه کارابامنه خریدخونه بچه هادرسش کارخونه مریضیشون خودم همسرم همش بایدکارکنم همش دنبال تعمیرکارباشم همه چیزم پول میخادآخرشم میگ پول وچیکارکردی بااینکه همه چیومینویسم من ی زنم ک هم باید زن باشم هم مرد خیلی خستم اصلادست ودلم ب کارکردن نمیره الان آب داغم نداریم .همشم توراه دکتریم خودم بچه هام .مریضی ازمایش دندونپزشکی پول میادولی خیلی قسط وبدهی داریم ماه پیش فقط ۱۰تومن هزینه دکتربچه هاشد۵تومن مریضی ۵تومن ارتوپد ماشینمون خراب شدهرروز یه دردسر .اینابه کنارتنهاییم ب کنار باشوهربی مسئولیت.......فقط خواستم یکم خالی بشم گفتم😞😞😞

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزدلم حتما شکرگزاری رو انجام بده 

میدونم سخته 

اما برلت دعا میکنم برکت محبت و عشق زودتر تو زندگیت جریان پیدا کنه 

روزای سخت رو همه گذروندیم . اینم میگذره

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan