2777
2789

من عاشق یکی بودم ولی نشدکه بشه خدانخواست برامون 

الان فراموش کردنش کارسختیه به نظرتون میشه یه روزی یکی بیادومن ازاینکه به عشقم نرسیدم خداروشاکرباشم 

میشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حقیقتش ما حکمت خدا رو نمیدونیم منم ۸ سال با یکی بودم و هر بار یه مشکلی بوجود میومد و نمیشد که بیاد جلو آخرشم بهم خیانت کرد و ترکم کرد ... دلم خیلی شکست ولی به خودم دلداری میدم که حتما باهاش خوشبخت نمیشدم که خدا راهشو ازم جدا کرد منم از خدا خواستم بهترشو سر راهم بزاره

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲
الان ازهمسرت راضی هستی؟

هنوز ازدواج نکردم پاییز عقدمونه ، از یه آدم بیکار با فاصله سنی ۱۳ سال که اصلا منو نمیفهمید خودمو نجات دادم ، نامزدم دانشجو دندونه و ازم یکسال بزرگتره خیلی احساس خوشبختی میکنم منو خیلی میفهمن

سیسیتونم از ۱۵سالگی اینجام ، در دوران عقد به سر می‌برم ، دانشجو ام و...(یه دوره طولانی افسردگی و پنیک داشتم و کم کم  دارم به زندگی برمیگردم 💚🌱)

هنوز ازدواج نکردم پاییز عقدمونه ، از یه آدم بیکار با فاصله سنی ۱۳ سال که اصلا منو نمیفهمید خودمو نجا ...

خداروشکرعزیزم انشاءالله خوشبخترین بشی 

انشاءالله خدابرای منم یکی بهترشو بیاره 

میشه 
چقد سخته🥺 الان خوشبختی باشوهرت ازش راضی هستی؟

من مجردم عزیزم ولی به خدا اعتماد دارم میدونم که بدم رو نمیخواد 

روزای سختیو گذروندم ولی گذشت 

چون هیچی موندگار نیست ...

انشاءالله که بهترین ها قسمتت بشه عزیزم 

ممنون عزیزم 

شاید باورت نشه ولی چند وقته ازش دل چرکین شدم و کمتر بهش فکر میکنم