2777
2789
عنوان

پسرای نی نی سایت بیان

181 بازدید | 13 پست

میخوام برای همسرم بدون مناسبت تابلو کادو بخرم بنظرتون عکس خودش باشه یا عکس چشماش و یا عکس ماه تولدش با کدومش بیشتر خوشحال میشه؟؟! از این تابلوها

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فک نکنم پسرا از این چیزا خوششون بیاد مگه این احساسی باشن

بااین حال با عکس خودشون بیشتر حال میکنن اینقد که کوه اعتماد بنفسن😁

یه چاق خوشحال بهتر از یه سیس پک افسردس🍟مامان یه دختر 2 ساله شیطون تنهاارثیه ای که برای بچه‌م دارم یه لیست بلند بالا از فیلمای کره ای که دیدمه اولین بار که فهمیدم عاشقشونم وقتی بود که نقش اول سریال به اسم گیلدونگ بود  از تلویزیون پخش میشد و من با گوشی نوکیا کشویی از تیتراژ پایانی فیلم گرفتم و همیشه با اشک اونو نگاه میکردم همینقد تبااااه   عاشق سبک زندگیشونم خصوصا غذاهاشون آخ نگم از ترکیب کیمچی  نودل 😭🍡🍜🍱   راستی اسم کاربری هاتون معمولا تو ذهنم نمیمونه ( 🐠) پس تعجب نکن اگه یه جا مود بودم یه جا مهربون طبق حرفی که زدی نظرمو میگم! 
به نظرم پسرا با تابلو عکس حال نمیکنن 

این با هیچی حال نمیکنه چون ازدواج کردیم و اینا زیاد دیدم ک با اینجور چیزا ذوق کنه یه بار عکس ماه تولد دوتامونو گذاشته بود بک گراندم هی با ذوق نگاش میکرد😂

قیمت؟

"تابلوهای بک‌لایت"

قیمت تابلوهای بک لایت بر اساس سایز آنها به شرح زیر است:

۱.سایز ۳۸×۲۸🌌

۵۹۹ هزارتومان

۲.سایز ۵۰×۳۵ 🎆

۶۹۹ هزارتومان

۳.سایز ۵۳×۷۳ 🌅

۷۹۹ هزارتومان

۳وی ای پی. سایز ۵۳×۷۳ 🌸

۱.۲۰۰ هزارتومان 

(ضخامت این قاب دو برابر قاب های دیگه هست و نور بیشتری کار می‌شود که باعث می شود به هیچ عنوان چراغ ها دون دون و نقطه ای نشود و نور یکدست باشد)

وی ای پی برای سایز های دیگر هم قابل اجراست هر سایزی ک بخواید ۲۹۹ ت افزایش قیمت داره 

تمامی تابلوها قاب شده (قاب pvc همراه با شیشه) ، همراه با لامپ LEDدرجه یک، چاپ دیجیتال روی کاغذ مخصوص بک لایت (بهترین نوع برای تابلو) میباشند.

هزینه بارکد اهنگ یا صدا : ۵۰ ت🔊

هزینه چهره یا عکس ۳۵ ت

(از یک عکس تا ۳۵عکس ، ۳۵تومن به فاکتورتون اضافه میشه )