2777
2789

صددرصد فرانسوی مدل کویین عالیه عالی.روش یه سه نفره چسترم سفارش بده خیلی خوب میشه.بجاش همیشه ترنده

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مدل سلطنتی قشنگ نیس؟کویین خیلی ساده نمیشه؟

ببین من‌خودم یه حالت سلطنتی کلاسیکه اما واقعا برگردم عقب فرانسوی میگیرم

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
چه سبکی باشه سلطنتی یا فرانسوی؟

سلیقه ایه عزیزم هرچی خودت میپسندی

بنظرم به حرف بقیه هم گوش نکن

من همیشه راحتی دوس داشتم مادر و خواهرم همش گفتن پولش با سلطتنی یکیه، تو چشمم نیست و فلان سلطتنی خریدم، تازه دسته هاشم بزرگ و پارچه ایه 

اصلا دوسشون ندارم، الانا هم نمیتونم عوض کنم

فقط خودت خوب بگرد مدلا رو نگاه کن خوبی و بدی هاشو مقایسه کن به خواسته ی خودت خرید کن

یچیزی بخر به استفاده ت بیاد

برو هرچی خوشت اومد و به دیزاین خونت میخورد بگیر

فرانسوی خوب خیلییی گرونه و من دیدم از ۱۰۰ تومن شروع میشد نوع خوبش،تازه دیگه خیلی هم تکراری شده

من خودم واسه قسمت مهمونا یه سبکی گرفتم که چوبی باشه،واسه جلوی تلویزیون هم ال

خیلی خودتو درگیر اسم مدل و.... نکن

باید بگردی و انواع مدلا رو ببینی

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨