2777
2789
قارچه طول میکشه خوب بشه

اسی اگه قارچه داروخونه ها دارن قطره چند روز بزنی خوب میشه

من فکر کنم جهان دیگری هم هست                                                                 خدا بگو جهان دیگری داری🌏🖤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قارچه طول میکشه خوب بشه

ببخشید الان دیدم پیامتونو ازمایش تشخیص داد قارچه ولی الان یه ماهو نیمه دارم محلول و قرصی که دکتر دادرو استفاده میکنم هیچ تغییر مثبتی نمیبینم!این برام عجیبه

اسی اگه قارچه داروخونه ها دارن قطره چند روز بزنی خوب میشه

ببخش عزیزم الان پیامتونو دیدم یه ماهونیمه دارم از محلول و قرصی که دکتر داده استفاده میکنم با ازمایش تشخیص دادن قارچه گف سول درمان سه ماه اما بعد یه ماهو نیم تغییر خاصی نکرده ناخنم نمیدونم واقعا دیگ چی باید بکنم اعصابمو خورد کرده

ببخش عزیزم الان پیامتونو دیدم یه ماهونیمه دارم از محلول و قرصی که دکتر داده استفاده میکنم با ازمایش ...

میشه عکسشو بدی؟چجور تعغیری نکرده اخه 

من فکر کنم جهان دیگری هم هست                                                                 خدا بگو جهان دیگری داری🌏🖤
میشه عکسشو بدی؟چجور تعغیری نکرده اخه 

نمیدونم چجوری باید عکس بفرستم،ولی اینجوریه که همش از بالا سفید و پوک میشه هی‌میگیرمش دوباره وقتی رشد میکنه قد میکشه از بالابازم سفید‌و پوک میشه بااینکه من سایز کفشمم یه سایز بزرگتر خریدم که بهش فشاریم نیاد دیگ عقلم کار نمیکنه!

نمیدونم چجوری باید عکس بفرستم،ولی اینجوریه که همش از بالا سفید و پوک میشه هی‌میگیرمش دوباره وقتی رشد ...

دکترتو عوض کن مگه میشه خوب نشه اخه 

باشه عزیزم موندم سه ماه تموم شه برم دکتر دیگه،ولی دکترم متخصص معروف شهرمه باتجربس هشتادسالشه زیاد ام ...

ناخن کاشتی تا حالا؟

ناخن کاشتی تا حالا؟

قبلش همینجوری بود منم رفتم ژلیش کردمش شاید دیگ اون قسمت سفید رد شه تموم شه بره،دیدم علاوه بر اینکه نرفت خیلی پایینترم اومد باعث شد ناخنم شکست از وسط بعد ریموو کردم ژلیشو کل ناخن از ریشه افتاد بعد ۹ماه کامل رشد کرد اومد تا بالا سالم بود دوباره دیدم از بالا داره سفید میشه که دیگ این سری رفتم دکتر دارو داده

قبلش همینجوری بود منم رفتم ژلیش کردمش شاید دیگ اون قسمت سفید رد شه تموم شه بره،دیدم علاوه بر اینکه ن ...

اها حدس میزدم پس ناخنت کاملا قارچ گرفته و از ریشه در اومده طول میکشه خوب شه .متاسفانه خیلی اشتباه کردی رفتی ژلیش ‌این کار بد تر کرد همه چیو الانم دکترتو عوض کن ایشالا خوب میشی

اها حدس میزدم پس ناخنت کاملا قارچ گرفته و از ریشه در اومده طول میکشه خوب شه .متاسفانه خیلی اشتباه کر ...

اره اما از ریشه که کامل افتاد خب دیگ چرا ناخنی که سالم دراومد تا بالا بازم همینجوری شد! ینی ناخن قارچی کلا از ریشه بیفته یه سالم جاشوبگیره بازم قارچی میشه؟

اره اما از ریشه که کامل افتاد خب دیگ چرا ناخنی که سالم دراومد تا بالا بازم همینجوری شد! ینی ناخن قار ...

بله عزیزم باید قشنگ قطره میزدی خوب شه حس میکنم اصلا دکتر خوبی نیس ذینی ک رفتی جای دیگه ام برو