2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید دردشو به جون بخریم ال دی و عرق رازیانه درمانشه به من گفت پرررررر از کیسته کوچیکن

میشه به منم کمک کنی؟ دارم از استرس میمیرم

من سه چهار سال پیش توی یک ماه 3 بار پریود شدم. رفتم دکتر گفت کیست تخمدان داری بهم ال دی داد دو دوره و خوب شدم

بعد این ماه پریود نشدم. میشه بگی ممکنه برای کیست باشه؟ دو هفته پیش باید پریود میشدم. 

حتی رفتم بی بی چک خریدم گفتم نکنه از استخر حامله بشم   . بی بی چک منفی بود

الان دل درد دارم اما پریود نمیشم. اوایل ماه باید پری میشدم

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***

چیز خاصی نیست من اول ازدواجم قرص ال دی خوردم یک ماه آخر ماه که پریود شدم سه تا کیست حدودا ۴ تا ۱۰ سانتی ازم دفع شد اینقدر ترسیدم رفتم دکتر گفت مشکلی نیست دیگه دفع شده موقع بارداریمم انگار ماه قبلش که واسه آزمایشها رفتم سه تا کیست ۴ و ۶ سانتی داشتم که دکترم گفت باردار که بشی جذب میشه و جای نگرانی نیست

*نترکیده

سلام عزیزم اصلا نگران نباش،سونو دوماه پیش بمن گفت کیست ۸ سانتی توی تخمدان چپت داری دکترم بهم دوماه قرص جلوگیری دزولست داد خوردم دیروز رفتم سونو گفتی هیچ اثری ازکیست نیست😍انشالله ازشماهم زودبرطرف میشه اصلا جای نگرانی نداره🌹

هروقت بهت خیلی سخت گذشت وناامیدشدی ورسیدی ته خط مدام به خودت بگو،به مو میرسه ولی پاره نمیشه،وخداهست وخداهست وخداهست❤میشه یه صلوات برای خوشبختیم بفرستی؟؟🌹اللهم صل علی محمد وآل محمد😍،تویی که این امضارومیخونی امیدوارم به تک تک آرزوهای قشنگت برسی🥰