2777
2789
عنوان

ایده سبزه بدین برا عید

| مشاهده متن کامل بحث + 388 بازدید | 32 پست
عدس قشنگه ولی فکر کنم به اندازه گندم بلند میشه میخام اندازه شاهی بشه

اندازه شاهی میخوای ،سراغ حبوبات نباید بری ،مثل خود شاهی دنبال بذر باید باشی مثل غرفه ،خاکشیر ،منداب ،تخم شربتی ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یک هفته  ،ده روز مونده به عید خیس کن ،سه روزه بلند میشه

عزیزم من تجربه کاشت سبزه ندارم میشه منوراهنمایی کنی چجوری بکارم 

ممنون میشم

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

اندازه شاهی میخوای ،سراغ حبوبات نباید بری ،مثل خود شاهی دنبال بذر باید باشی مثل غرفه ،خاکشیر ،منداب ...

خاکشیر هم فکر‌کنم زیاد جونی نداره زود خراب بشه میترسم بزارم اصلا بیرون نیاد چون تاحالا نکاشتم فقط شاهی کاشتم بد نیس ولی اونچیزی ک میخاستم نشد مثلا پر قشنگ سبز نشد زودی هم خراب شد

گاودونه چیه

من از عطاری خریدم پارسال سبزه کاشتم خیلی قشنگ میشه 

ماش هم قشنگ درمیاد

♥️ جانیمسان ♥️ میگن هیچ عشقی تو دنیا ، مثل عشق اولی نیست😔 میگذره یه عمری اما ، از خیالت رفتنی نیست ...🥺 

عزیزم من تجربه کاشت سبزه ندارم میشه منوراهنمایی کنی چجوری بکارم  ممنون میشم

تخم شربتی بخر از عطاری بهش بگو تازه باشه فقط ،به اندازه سه تا قاشق کافیه ،اب میریزی روش یه لیوان ،میزاری چند ساعت بمونه ،من شب تا صبح میزارم 

یه چی گرد مثل توپ کوچولو یا متوسط ،اسفنج هم میتونی شکل توپ در بیاری 

اگه توپ داشتی روشو با پنبه بپوشون ،اسپری کنی پنبه رو راحت شکل میگیره و رو توپ قرار میگیره 

اگه اسفنج داشتی فقط کافیه خیسش کنی 

میزاری روی سطحی که میخوای باشه من رو گلدون سایز خودش گذاشتم ،کاسه هم میشه ،چیزی که ثابت نگهش داره 

بعد با قاشق تخم شربتی رو میمالی روی پنبه یا اسفنج 

یه پلاستیک بزرگ (مثل نایلون نونوایی ) قرار میدی روش تا حالت گلخونه بشه براش ،نباید پلاستیک برخورد کنه باهاش ،فاصله باید داشته باشه 

روزی سه بارم با ابپاش بهش اب میدی

افتاب نباید بخوره تا وقتی سبز نشده 

لعابی هس گاودونه چ شکلیه تخمش

اینجوری نمیتونم بگم سرچ کن شکل سبزه و دونه هاش هست

♥️ جانیمسان ♥️ میگن هیچ عشقی تو دنیا ، مثل عشق اولی نیست😔 میگذره یه عمری اما ، از خیالت رفتنی نیست ...🥺