2777
2789
عنوان

دارم از گش.ا.دی میمیرم خونه تکونیم مونده یکی بیاد منو هول بده🙁😂

| مشاهده متن کامل بحث + 737 بازدید | 49 پست

لیست بنویس از کارها و کم کم انجام بده و هر کدوم انجام شد، را علامت بزن. این خودش یک جنبه تشویقی داره. همزمان با انجام کارها هم موسیقی گوش بده یا پادکست یا کتاب صوتی، تا برات خسته کننده نباشه...

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

از این ویدئوهای تمیزکاری تو آپارات ببین بعد از یه گوشه شروع کن مثلا روزی یه کابینت تمیز کن از آشپزخونه برا اینکه حوصله ت سر نره از هر قسمت یه کم تمیز کن آخر سر همه خونه با هم تموم میشه 

حموم دسشویی رو بذار برا دو سه روز آخر 

یه آهنگ بزار انگیزه میاد

سعی میکنم جوابایی که بهت میدم از نظر خودم منطقی باشه (دقت کن از نظر خودم) پس شمایی که اینجا تاپیک میزنی و در مورد حساس ترین چیز های زندگیت از بقیه کمک میخوای لطفا خودتم به جوابشون فکر کن و بعد انجام بده♡

من شستنی هارو شستم راهرو اتاق خواب حال پذیرایی همه گرد گیری کردم تمیز کردم دکوراسیون عوض کردم بالکنم ...

حمام و سرویس بهداشتی رو هم شستم البته همشو امروز نکردما😂😂الانم یه چای بخورم به بچه هام برسم پاشم از خجالت آشپزخونه در بیام

لیست بنویس از کارها و کم کم انجام بده و هر کدوم انجام شد، را علامت بزن. این خودش یک جنبه تشویقی داره ...

حال لیست نوشتن ندارم😐☹

مودبانه مخالفتتو اعلام کن جنگ نداریم اختلاف نظر داریم فقط‌.

مامان منم همینقد گشاده منم از ادمای گشاد متنفرم . فکرشو بکن یه روز اومدم خونه مامانم خودم نهار پختم درحالی که دوتا بچه کوچیک دارم مامانم مواظب اونام نبود توخونه هم کاری نمیکردا بعد با نون خشک نهار خوردیم حتی نون هم خیس نکرد