2777
2789
عنوان

همزاد داشتن چطوریه؟

265 بازدید | 26 پست

یعنی ممکنه باعث بشه تو بیدلیل و الکی بدون هیچ علت منطقی داد بزنی سر شوهرت؟ یا ان که حرف زدن عادیتم با داد باشه؟و این برخورد رو فقط و فط با شوهرت داشته باشیو با بقیه عالی باشی؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احتمالا تو خانواده بزرگ نشدی ک توش زیاد جنگ دعوا بوده؟؟؟بعضیا تو همچین فضایی ک بزرگ میشن و محبت پدر و مادرتون به هم رو نمیبینن،نمیتونن با محبت رفتار کنند با همسرشون 

و مشکل همزاد و اینا نیس

💛🍋اگر استارتر تاپیک نیستیـב פּ سوال خاصے نـבاریـב ریپلاے نکنیـב🍋💛  #¾9✨😉#

سر شوهرم داد میزدم،بعد دوسال باکره بودم چون نمیتونستم رابطه داشته باشم،کنارش رو تخت میخوابیدم خوابم ...

هووو دو سالللل

چه صبری داشته شوهرت

انواع مختلفی داره 

مثلا خاله ی من وسیله هاش مدام گم میشد حتی حلقه ازدواجش هم گم شد چ دیگه پیدا نشد چندتا دیگه از وسیله هاش مثلا لباس و طلا و جواهراتش گم میشد در صورتی که مطمئن بود دزد نیومده مثلا ساعتش که از جنس طلا بود با حلقه ازدواجش کنار هم تو یه جعبه تو کمدش بود اما فقط حلقه اش گم شده بود و اون ساعت سرجاش بود 

بعد رفت پیش یه سید سرکتاب که براش باز کرد بهش گفته بود تو همزادت داره اینجوری اعلام حضور میکنه دنبال وسیله ها گمشدت هم نباش نمیاره برات😂

کاربری جدید نیستم....دوباره اومدم
احتمالا تو خانواده بزرگ نشدی ک توش زیاد جنگ دعوا بوده؟؟؟بعضیا تو همچین فضایی ک بزرگ میشن و محبت پدر ...

نه برعکس تو یه خانواده شاد و اروم و بدون تنش بزرگ شدم...همه چی خیلی عالی بود تا دوسال پیش که پدرم فوت شد و خوشیمون رفت

نه برعکس تو یه خانواده شاد و اروم و بدون تنش بزرگ شدم...همه چی خیلی عالی بود تا دوسال پیش که پدرم فو ...

پس بخاطر همونه عصبی شدی یکم

خدارحتمش کنه عزیزم 

منم عموم ک فوت شد بابام تا چند سال عصبی شدید شده بود

چه خوفناک

آره خیلی 

بعد از خالم پرسیدم چجوری تو خونه ای میخوابی که همزادت فعاله؟ میگفت عادی شده دیگه به راحتی😂😂 تا چند وقت میرفتم خونشون جرئت نمیکردم تنها برم دستشویی یا مثلا تو اتاق هاشون😂 خیلی فضای بدیه

کاربری جدید نیستم....دوباره اومدم