2777
2789
عنوان

دندون قروچه در خواب

1160 بازدید | 30 پست

دوستان من این مشکل دندون قروچه رو ۴ ساله دارم و از زمان ازدواجم شروع شد ،  دندانپزشک رفتم ونایت گارد ساخت ولی فایده نداره و این چند وقت انقدر دندونام رو به هم فشار دادم ، مینا دندونای پایین آسیب دیده ، احساس میکنم دندونام کوچیک شدن ، صبح ها با سردرد و فک درد بیدار میشم. 

نمیدونم چکار کنم 😭😭😭

به نظرتون دکتر طب سنتی جواب میده ؟ 

کسی دکتر خوب میشناسه که مشکلم حل بشه ؟

یک شب خواب راحت ندارم ، انقدر اذیتم که به خودکشی فکر میکنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم گرفتگی بینی نداری ؟ پولیپ بینی یا انحراف چون دختر من وقتایی که بینیش کیپه تا صبح دندون قروچه میکنه

ما گذشتیم و گذشت آنچه تو کردی با ما      تو بمان و دگران وای به حال دگران
پسر منم داره گفتن لایکم کن

دختره منم داره ۷سالشه ماله استرسه شبایی که گل گاوزبان میدم

درست میشه محیط خونه هم ارام باشه

بعضي زخــــم ها هســــــت كه هـــــــــر روز بــــايـــد روشونو باز كنــــيو نـــــــــمـــــــــــــك بپـــــــــــاشــــــــــ ــــي ...تــــــــا يــــــــــادت نـــــــــــــره كه ســــــــــــــراغ بعضـــــــــــي آدمـــــــــــــانبــــــــــــــــــــايـ ـــــــد رفـــــــــــت ، نــــــــــــــبـايـــد!
پسر منم داره گفتن لایکم کن

پسرتون چند سالشه ؟؟ 

من از زمان ازدواجم اینطور شدم ، چون اول زندگی مشترک خیلی استرس کشیدم ، اول دکتر گفت ۲ یا ۳ ماهه خوب میشی الان ۴ سال شده خوب نشدم و هر روز بدتر میشم 

اسی منم مشکل تورو دارم ولی هیچ دارویی نداره اگه تحت نظر روانشناسم باشی بازم قرصایی میده که عوارضشون به مراتب بیشتر

ولی کنترلش کن یک اینکه تا قبل از ساعت هشت شامتو بخور به هیچ وجه با شکم سنگین نخواب

قبل از خواب یه لیوان شیر بخور که راحت تر بخوابی

طول روز ورزش کن یکم بدنت ریلکس بشه

و اینکه از تنش و اضطراب دور باش

عزیزم گرفتگی بینی نداری ؟ پولیپ بینی یا انحراف چون دختر من وقتایی که بینیش کیپه تا صبح دندون قروچه م ...

نه گرفتگی بینی ندارم. دکتر میگه از استرسه . 

ولی حتی شبهایی که آروم هم هستم باز دندون قروچه میکنم. 

دندونام خیلی خوب بودن ، ولی به خاطر دندون قروچه بینشون فاصله افتاده و لب پر شدن .😭😭

نه گرفتگی بینی ندارم. دکتر میگه از استرسه .  ولی حتی شبهایی که آروم هم هستم باز دندون قروچه می ...

ارامشه ۱شبه نه کلا ارامش داشته باشی هروز

بعضي زخــــم ها هســــــت كه هـــــــــر روز بــــايـــد روشونو باز كنــــيو نـــــــــمـــــــــــــك بپـــــــــــاشــــــــــ ــــي ...تــــــــا يــــــــــادت نـــــــــــــره كه ســــــــــــــراغ بعضـــــــــــي آدمـــــــــــــانبــــــــــــــــــــايـ ـــــــد رفـــــــــــت ، نــــــــــــــبـايـــد!
اسی منم مشکل تورو دارم ولی هیچ دارویی نداره اگه تحت نظر روانشناسم باشی بازم قرصایی میده که عوارضشون ...

منم رفتم دکتر روانشناس ، بهم میگفت باید هر دو هفته بیای ببینمت ، تا ۲ سااال... 

هر بار هم بهم ۱۲۰ تا قرص میداد و دفعه بعد تغییرشون میداد ، بهش گفتم آقای دکتر مگه شبی یه دونه قرص نیست ، چجوری تو ۲ هفته ۱۲۰ تا قرص مصرف میشه ؟ 

من همش دارم پول دارو میدم و ... خلاصه دیدم از این پولکی ها هست ، دیگه نرفتم پیشش.

قرص ها هم تاثیری نداره