2777
2789
عنوان

دندون قروچه در خواب

| مشاهده متن کامل بحث + 1160 بازدید | 30 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

5 سال و نیمشه دکتر بردم میگه استرس داره 

آخه بچه ۵ ساله چرا باید استرس داشته باشه ، ناراحت شدم براش 🥺🥺 

بعضی ها میگن بری دکتر طب سنتی اصلاح مزاج کنی درست میشه .

دیدم از طب نوین هیچ نتیجه ای نمی گیرم ، گفتم برم طب سنتی شاید جواب بده

نه هیچی چون اذیتم  نمیتونم بخوابم باهاش

اشتباه میکنی، اولش سخته و آدم میخواد بالا بیاره .. ولی بعدش عادت میکنی بهش .

من که نایت گارد داشتم دندونام خراب شدن و لب پر شدن ، نداشتم که دیگه تا الان یه دونه دندون هم تو دهنم نبود. 

به نظرم نایت گارد رو استفاده کن که از آسیب بیشتر به دندونات جلوگیری کنی

نه نمیدونمم چیکار کنم صداش کمه اگه‌کسی کنارم بیدار باشه شبا میفهمه

صداش اصلا مهم نیست ، دندونات از بین میرن. 

من انقدر دندونام رو بهم فشار دادم ، ۶ تا از دندونای پایینم میناش رفته و حساس شده. دندونام صاف و مرتب بود ، بینشون فاصله افتاده ، لب پر شدن و ... احساس میکنم دندونام کوتاه هم شده

صبح ها فکم درد میکنه و این درد میزنه به تیغه بینی و سردرد میشم

استرس و اضطراب نداری؟ یا زیاد عصبی نمیشی؟

قبلا اینطور بودم چون اوایل ازدواج با همسرم زیاد بحث داشتیم و همش استرس داشتم ، ولی الان خداروشکر زندگیم بد نیست ولی اثرات اون موقع مونده تو ذهنم. 

الان بیشتر استرسم همین فکر کردن به موضوع دندونم هست ، شبها همش قبل خواب خدارو التماس میکنم که شب دندونام رو به هم فشار ندم .