2777
2789
عنوان

سقط جنین

583 بازدید | 52 پست

تورک خدا نریزید رو سرم 

افسردگی شدید گرفتم از وقتی باردار شدم و حالم وحشتناک بد بود .

روحم داغون شده بود ۱۰ روز نمیتونستم غذا بخورم .

الان دارم با گریه مینویسم 

تو ۶ هفته رفتم سونو گفت قلب نداره و منم سقط کردم 

حالا از وقتی سقط کردم حالم بده 

تورو خدا واسم دعا کنید.

افسردگی بدتر شد .حالم بدتره .

سقط راحت بود مث پریدی بود بدون درد.

ولی حال روحیم از دوران بارداری بهتره ولی عذاب وجدان داره تو وجودم بی داد میکنه .

دوتا النگو داشتم در آوردم بدم شوهرش دخترم به عنوان دیه

تورو قرآن سرزنشم نکنید چون خودم جز کسایی بودم که میگفتم چطوری یه نفر میتونه بچشو سقط کنه .

ولی هرگز کسی نمیتونه جای دیگی باشه 

حالم خیلی بده 

تورو خدا برام دعا کنید .فقط دعا کنید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دعا میکنم عزیزم حالت خوب شه الهی

بچه نداری؟!

چندسالته؟!

❌آقایون درتاپیکم شرکت نفرمایید(لایک و ریپلای نکنید)ربطی به این نداره که قصدمزاحمت دارید یا ندارید⬅️به امضای هم احترام بذاریم🙏ربطی به این نداره که مذهبی ام یا غیرمذهبی❌

وا عزیزم چرا الکی خودخوری میکنی ؟ قلبش تشکیل نشده بود پس عملا انسان یا موجود زنده ب حساب نمیومده ک انقدر عذاب وجدان داری 

اگر قلبش تشکیل شده بود بله شما گناهکار بودی ولی همه جا ثابت شده قبل از تشکیل قلب گناه نداره 

عزیزم وقتی قلب نداشت تو مقصر نیستی ک خواست خدابود.تو سقط نکردی اون سقط شد تو فقط دفع کردی نیازی به دیه و این چیزا نیس.اگ میتونی حتما یه سر به مشاور بزن حالت بهتر میشه...الهی خدا یه بچه سالم و خوشگل دیگه هم بهت بده

عزیزم منم ۳ روز پیش بچمو تو ۲۴ هفتگی زایمان کردم و مرده بدنیا اومد🥲🥲🥲🥲

میتونی تاپیکم و بخونی

یکم صبور باش گلم ، خدا بزرگه :)

منم دلم خونه اما باید قوی باشم

۳ ماه دیگه بچم سالم تو بغلم بود💔💔

خیلی سخته‌‌‌‌‌...ولی زندگیه دیگه...جریان داره

افسردگب معنا نداره

خدای من بزرگه،دوباره بهم نی نی میده

بهتر شو میده😭

بچت یک ماه و نیم بوده رفته...مال من وسط ۶ ماهگی بود :)

ناشکری نکن رفیق

خدا صلاح مون و بهتر میدونه

اشک بریز ، گاهیییی غصه بخور 

ولی افسردگی حق تو نیست

باید زندگی کنی🥰💔

مال من سیسمونی اش کامل بود🙃

همش جلو چشامه...

بچه اولم بود...۲۰ سالمم بیشتر نیست

خیلی برام سخته...اما من به خدای مهربونم و علم او ایمان و اعتماد دارم که برا بنده اش بد نمیخاد هیچوقت😊

خدا کمکم کنه زود نی نی میارم دوباره :)

تو که چیزی از دست ندادی...یه ماه بیشتر از وقتت نرفته

میتونی بعد پریودی،دوباره باردار شی

اما من فک کنم باید ۶ ماه صبر کنم‌..چون مرده زایی بود و رحمم خیلی آزرده شده 

←•🌍در بيابان‌های‌تاريک‌و ظلمانی و صحراهای خشک و بی آب و علف ، كه دست تطاول زمان بدان نمی‌رسد...برای شما دعا میکنم :) ▪︎▪︎▪︎• از فرمایشات‌صاحب‌الزمان‌عج!♥️💎 تکیہ بر کعبہ بزن...!وارث شمشیر دو دَم :)🥲✨اشهدُ انَّ‌علی، از تو شنیدن‌دارد 🌌 : طلبه ، حافظ ، نویسنده ، عاشق کتاب ، غزل ، و بارانِ قلم😍🥰🌊    عطیه سادات شیطون دختر گلی‌مه🥰🧡💫

خدا بهت آرامش بده ماه ۶ هستم هفته ۲۴

وای خدا دور از جان شما😭😭منم ۲۴ هفته بودم تا ۳ روز پیش که.‌‌‌‌....💔🙃

←•🌍در بيابان‌های‌تاريک‌و ظلمانی و صحراهای خشک و بی آب و علف ، كه دست تطاول زمان بدان نمی‌رسد...برای شما دعا میکنم :) ▪︎▪︎▪︎• از فرمایشات‌صاحب‌الزمان‌عج!♥️💎 تکیہ بر کعبہ بزن...!وارث شمشیر دو دَم :)🥲✨اشهدُ انَّ‌علی، از تو شنیدن‌دارد 🌌 : طلبه ، حافظ ، نویسنده ، عاشق کتاب ، غزل ، و بارانِ قلم😍🥰🌊    عطیه سادات شیطون دختر گلی‌مه🥰🧡💫

عزیزم منم ۳ روز پیش بچمو تو ۲۴ هفتگی زایمان کردم و مرده بدنیا اومد🥲🥲🥲🥲 میتونی تاپیکم و بخونی ی ...

سن کم خطر سقط داره 

ولی معمولا هی میگن ۳۵ به بالا سخته

بچه اولم باردارم 

۳۸سالمه

انشالله خدابهت آرامش بده

هرکجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است. پسرم