2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لب بالایی به لیفت نیاز داره فقط ژل های تک سی سی لب و لیفت میکنه حواست باشه 

ن بابا اونقدرا هم کوچیک نیس اینجا فکنم چون خندیدم باریک شده انلاین شی ی عکس دیگ نشونت بدم

میخوام ی سی سی بزنم میترسم زیاد گنده شه فقط برا فرم دهی میخوام

ژل ارزون لبت و می‌کشه جلو و اردکی می‌کنه..نورامیس عالیه لیفت می‌کنه لبت و فرم قشنگی به لبت میده 

گر قیامت قصه باشد من کجا بینم تورا 💔
ژل ارزون لبت و می‌کشه جلو و اردکی می‌کنه..نورامیس عالیه لیفت می‌کنه لبت و فرم قشنگی به لبت میده  ...

شما انجام دادی؟ 

من نمیخوام از نیم رخ معلوم بشه ولی میگن هر برندی بزنی از نیم رخ معلومه و برجستس

شما انجام دادی؟  من نمیخوام از نیم رخ معلوم بشه ولی میگن هر برندی بزنی از نیم رخ معلومه و برجس ...

من بله نورامیس زدم به دکترت بستگی داره و ژلی که میزنی ژل خوب اصلا اردکی نمیشه از نیم رخ 

من بله نورامیس زدم به دکترت بستگی داره و ژلی که میزنی ژل خوب اصلا اردکی نمیشه از نیم رخ 

بعد اینکه چند روز طول کشید تا ورمش بره؟ 

مثلا من بخوام ی سی سی بزنم خیلی ورم میکنه؟ 

الان لب خودت چشه عزیزم ؟

خدا لب به این قشنگی بهت داده هیچ عیب و نقصی هم نداره 

الکی با ژل زدن خودتو مثل عملیا نکن 

بنظرم لبت حتی به نیم سی سی هم نیاز نداره چون همه چیش عالیه اینو بی اغراق میگم

این کاربری دست چندتا دوسته که ممکنه تاپیک هاشون به هم ربطی نداشته باشه🤗
الان لب خودت چشه عزیزم ؟ خدا لب به این قشنگی بهت داده هیچ عیب و نقصی هم نداره  الکی با ژل زدن ...

نمیدونم عزیزم میخوام بیشتر بهش فرم بدم تا اینکه حجیمش کنم  ولی از ی طرفی چون بینیمو هم ب تازگی عمل کردم میترسم ژل بزنم چهرم مصنوعی و عملی بشه😂😂

حالا شاید تا اون موقع پشیمون شدم😕😂

چون برای بیشتر ا ی ماه دیگ وقت داد

بعد اینکه چند روز طول کشید تا ورمش بره؟  مثلا من بخوام ی سی سی بزنم خیلی ورم میکنه؟

نورامیس ۳ تومنه...یه سیسی ورم نداره زیاد فوقش سه چهار روز