2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوبه

ساعتش یک جوری بود وسط برنامه اذان مشهد بود

همه برنامه ها با ساعت تهران هماهنگه

ما هم که نیم ساعت قبلش اذانمونه

مادر فرزند پذیر💕با مردم زيبا سخن بگوييد تا پاسخ زيبا بشنويد .امیرالمومنین علیه السلام

آخ جون مطمئنی ک نشون میده؟؟؟؟

آخه شنیدم امسال نداره...از کجا میدونی ک نشون میده

پس کی میای تو دلم فندق مامان؟منو بابا چندماهه منتظریم🥲من تورو از امام رضا خواستم ۱۴۰۳.۲.۱۳ میدونم دست خالی از حرمش برنمیگردم....                                                              ۱۴۰۳.۴.۲۱ بی بی چکم مثبت شد یعنی تو اومدی تو دلم مامانی... خوش اومدی عزیزکم خداروشکر ک روز پنجم محرم کاری کرد تا همیشه مدیون امام حسین بمونم🥹
واسه ماام که تهرانیم قبلش خوب بود☹😂

من میبینم برنامه های قبل افطارو

سخته رسیده به جای هیجانی اذانه😂

مادر فرزند پذیر💕با مردم زيبا سخن بگوييد تا پاسخ زيبا بشنويد .امیرالمومنین علیه السلام

[QUOTE=330762409]آخ جون مطمئنی ک نشون میده؟؟؟؟ آخه شنیدم امسال نداره...از کجا میدونی ک نشون میده[/QUOTE🔺️🔻«زندگی پس از زندگی» بعد از افطار می‌آید( داستان کسانی که گوشه ای از آن دنیا را دیدند)

🔹️فصل پنجم برنامه «زندگی پس از زندگی» با اجرای عباس موزون در روزهای ماه مبارک رمضان سال ۱۴۰۲ و ۱۴۰۳ روانه آنتن می‌شود.

🔹️بر خلاف سال‌های پیش که این برنامه پیش از افطار پخش می‌شد، امسال زمان پخش آن به بعد از افطار منتقل شده و ساعت ۲۱ روی آنتن می‌رود.

🔹️چندی پیش زمزمه‌هایی مبنی بر تولید نشدن فصل جدید «زندگی پس از زندگی» منتشر شد؛ اما عباس موزون مجری و تهیه کننده این برنامه با برطرف کردن مشکلات توانست این برنامه را به آنتن برساند.

[QUOTE=330762409]آخ جون مطمئنی ک نشون میده؟؟؟؟ آخه شنیدم امسال نداره...از کجا میدونی ک نشون میده[/QU ...

😍اتفاقا ساعتش خوبه... مردا خونه هستن و شکم سیرن

میشینن نگاه میکنن یکم عبرت میگیرن😂😂😂

پس کی میای تو دلم فندق مامان؟منو بابا چندماهه منتظریم🥲من تورو از امام رضا خواستم ۱۴۰۳.۲.۱۳ میدونم دست خالی از حرمش برنمیگردم....                                                              ۱۴۰۳.۴.۲۱ بی بی چکم مثبت شد یعنی تو اومدی تو دلم مامانی... خوش اومدی عزیزکم خداروشکر ک روز پنجم محرم کاری کرد تا همیشه مدیون امام حسین بمونم🥹