2777
2789

ببینین من 19 سالمه و کم کم دارم به سن ازدواج می رسم دوستام بعضی ها ازدواج کردن و بعضی دارن جدا می شن یا خواستگار براشون اومده. 

حالا من نمی دونم چه طوری باید ملاک تعیین کرد؟ چون یکی بهم گفت یه سری مردا مثل فرشته میان جلو بعد می بینی خیلی از خط قرمزایی رو رد کردی. 

چی کار کنم؟ از کجا آدم خوب و از بد تشخیص بدم؟ 

چی لازم هست بدونم؟ 😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینو الان بدون 

کهههههههههههههههه اصلا سن ازدواجت نیس تمرکزن بزار 

روی درسدانشگاه زندگی استقلال تا بعد 

مورد بعد هم 

تا نیومده خواستگاری رل نزن 

و تا نرفتی سر عقد برات جدی نباشه

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂

درس بخون بابا یه چيزي برای خودت شو تو این مملکتِ...تو زود ازدواج و شوهر کردن هیچ حلوایی خیرات نمی‌کنند

روزی داریوش بزرگ دستور داد تا همه یونانیان حاضر در کاخ را به حضور او بیاورند...سپس از آنان پرسید به چه بهایی حاضرند جسد پدر خود را پس از مرگ بخورند؟ یونانیان پاسخ دادند که به هیچ قیمتی حاضر به انجام چنین کاری نیستند. داریوش سپس دستور داد هندیان موسوم به گالاتی که والدین خود را پس از مرگ میخوردند به پیشگاه بیاورند!سپس در برابر یونانیان از ایشان پرسید به چه قیمتی حاضرند جسد پدر مرده خود را روی تلی از هیزم گذاشته و بسوزانند. هندیان فریاد بلندی کشیدند و از شاه خواهش کردند که چنین سخنان کفرآمیزی را نگوید...حس میکنم که داریوش حجت را بر صاحبان هر عقیده‌ای تمام کرد. این داستان نشان میدهد که عقاید هرکس فقط از نظر خودش بی‌عیب است و اگر کسی گمان کند عقیده دیگران نادرست است حق ندارد عقیده خودش را به زور به آنها تحمیل کند.به نقل از تاریخ هرودوت؛ کتاب دوم؛ صفحه ۳۷

منم ۱۹ سالمه بعضی از همکلاسی هام ازدواج کردن خب  منم چون اونا زود ازدواج کردن باید پاشم بگم منم ازدواج میکنم؟

هر چی هم تا امروز برام پیش اومده معلم بودن یا مهندس  

می نویسم یادگاری تا بماند روزگاری گر نبودم روزگاری این بماند یادگاری

نصیحت اینجا اینه کلا ازدواج نکن

تو امر ازدواج باید با عقل و منطق تصمیم گرفت نه از رو احساس

نمیگم  همه اونایی که با منطق ازدواج کردن خوشبخت شدن نه

ولی خیلی کمتر نسبت به اونایی که از رو احساس تصمیم‌گرفتن تو زندگی مشترک به مشکل برخوردن

احساس چشم و گوش آدمو میبنده و نمیذاره تو چیزهایی رو که باید ببینی ببینی

مردای توالت عمومی (lashi man) نه لایک کنید نه ریپ بزنید نه تو تاپیکام شرکت کنید مرسی اه😒 اینکه بابت امضام ناراحت میشی مشکل از من نیست مشکل از جنسیت پنهان خودت و lashi man بودنته زن نما جان😉وگرنه من نه مرد ستیزم نه خانم کاکتوسیان😵🧃(آدما تاجایی برام قابل احترامن که خوبن آشغالا رو به سطل زباله راهنمایی میکنم چون یه تیکه گوشت فاسد میتونه یه شهر و آلوده کنه🧐

دیگ ادمیکه واقعا طرف بخواد ازت خیلی خوشش بیاد یا دوست ذاشته باشه از همون اوایل اشنایی بهت خیلی توجه داره بهت اهمیت میده سعی میکنه با گرفتن کادویی چیزی هم خوشحالت کنه هم بفهمونه براش مهمی راجبت با خانوادش صحبت میکنه و تلاش میکنه پا پیش بزاره در کل در طی اشناییییی