2777
2789
عنوان

دیگه نمیتونم ادامه بدم

315 بازدید | 18 پست

اگه آزمون استخدامی جمعه رو قبول نشم خودکشی میکنم 

جدی میگم 

دیگه هیج امیدی ندارم، شعله ندارم درآمد ندارم سربار خانوادم میبینم همه موفق شدن فقط من به هیچی نرسیدم دیگه نمیخوام زندگی رو 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چو ایزد ز حکمت ببندد دری ....ز رحمت گشاید در دیگری.‌‌‌‌‌قطعا روزهای آینده برات قشنگتر میشه دختر خوب

در دوچال گونه ات دنیای من جا می شود ،عاشق دنیای خویشم لحظه خندیدنت 😍

خودکشی دقیقا برات چیکار میکنه؟

ما فقط یه بار زندگی میکنیم این فرصت رو از خودت نگیر

اینو آدمی بهت میگه که یه روزی شبیه تو برای مشکلاتش غصه میخورد و به فکر خودکشی بود

ولی خدا خواست و کاری نکردم

بزرگتر که شدم‌

دیدم ای وای من

چه با خودم و بهترین روزهام کردم

مردای توالت عمومی (lashi man) نه لایک کنید نه ریپ بزنید نه تو تاپیکام شرکت کنید مرسی اه😒

انشالله که قبول میشی 

ولی هرچی صلاحته واست اتفاق میوفته 

درلحظه زندگی کن 👌💪💪خیلی چیزها اصلا ارزش ناراحتی و غصه تو نداره و دیگه اشتباهات گذشته رو تکرار نکن و ازشون درس بگیر و تلاش کن و به خدا توکل کن که اون برات بهترین هارو رقم میزنه 
فقط یک ماه وفت داشتم  خلاصه های درسا رو دانلود کردم خوندم تستم زدم

تا جایی که میتونی این روزای باقی‌مونده رو هم بخون شبانه روز 

بلخره نهایت تلاش و حرکتت بکن ان شاالله برکتم میرسه

برات ایه الکرسی میخونم

خودکشی دقیقا برات چیکار میکنه؟ ما فقط یه بار زندگی میکنیم این فرصت رو از خودت نگیر اینو آدمی بهت م ...

من چه زندگی ای دارم آخه که فقط یه بار باشه یا صد بار ؟؟؟ 

نه پول دارم نه عشق دارم نه کار دارم هییییچی به هییییچی نرسیدم

من چه زندگی ای دارم آخه که فقط یه بار باشه یا صد بار ؟؟؟  نه پول دارم نه عشق دارم نه کار دارم ...

هنوز اول راهی قربونت اخه.......یادت نیست قبلا برای امتحانای مدرسه چه استرسی داشتی مگه نگذشت....کجای زندگیت تاثیر داشتند اخه....اینم مثل اون.....تلاش کن.....بقیه اش رو بسپار دست خدا...نشد بهترش برات پیش بیاد الهی

در دوچال گونه ات دنیای من جا می شود ،عاشق دنیای خویشم لحظه خندیدنت 😍