2777
2789
عنوان

ذهن بدجوری درگیره.بچه های شماصبحانه میخورن مدرسه رفتنی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 282 بازدید | 29 پست
میگه برنج وخورشت بزار ببرم اونجا بخورم میگم خب اونجا که نمیتونی داغ کنی دل درد میگیری 

خوب خودتون تو خونه گرم کنید بده ببره 

من شیفت عصری که هستن برنج گرم میکنم یکم خنک شد میریزم تو ظرف میبرن حتی قرمه سبزی قیمه 😅

دوست داره بچه است دلش ور نمیداره پنیر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداروشکر ای کاش اینهم درحددولقمه میخورد حتی میوه هم میزارم اگه خیار باشه میخوره اگه بقیه میوه ها ب ...

بابا مشاور یه چی گفت واسه خودش صبحونه نمیخوره مدرسه نفرست چیه ناهار و شامش که خوبه ول کن بابا 

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود 

پسر منم اصن میل به صبونه نداره فقط یه استکان‌چایی گاااهی یه لقمه امدازه بند انگشت.فقط میگم بخوره دهنش بو نده

ولی برا یه زنگش حتما لقمه میزارم نون پنیر گردو یا ...میگم‌زنگ‌اول بخور لقمتو .زنگ بعدم یه چیز دیگه

ب امید رسیدن ب هدفم.  
وقتی بیدار میشه یکم ابجوش با نبات بهش بده،یخورده زودتر بیدارش کن که وقت بکنه صبحونه بخوره

آبجوش اصلا نمیخوره یه کوچولو چایی درست میکنم میگه اه دهنم بو چایی میگیره نده نمیخورم

بخدا بخاطر این آقا باباش گردو خریده که تولقمه پنیرش گردو بزارم همین کارم میکنم دوباره همون لقمه رو ب ...

کیک‌خونگی دوسنداره ؟باشیر بدی ببره.

خب چی دوسداره پس مثلا مغز تخمه یا بادام زمینی بسته بندی ام‌ خوبه شاید بخوره.ببین اگه صبحا میل به مایعات داره شیر موز براش درست کن

ب امید رسیدن ب هدفم.  
آبجوش اصلا نمیخوره یه کوچولو چایی درست میکنم میگه اه دهنم بو چایی میگیره نده نمیخورم

با نبات شیرین کنی ام نمیخوره؟ابجوشو میگم 

خدایا به امید خودت...🤍🦋،درخواست دوستی رد میشه🙃
خداروشکر ای کاش اینهم درحددولقمه میخورد حتی میوه هم میزارم اگه خیار باشه میخوره اگه بقیه میوه ها ب ...

ببین چی دوست داره براش بزار 

دخترم دقیقا همینه لاغر لقمه صبحانه دستم ببینه اوق میزنه منم بهش کاری ندارم ساندویچ میزارم 

فلافل ناگت مرغ سوسیس وکالباس اینا 100درصد خورده میشه داخل مدرسه ولی لقمه های دیگه 50 درصد احتمال داره نخوره 

خلاصه اینکه ببین چی دوست داره همونو بزار پسرم شکلات صبحانه دوست داره میزارم ومیخوره