2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم می‌خوام بخرم یه کم پول دارم نمی‌دونم کی بخرم ،الان خوبه یا باید صبر کرد آخه ثانیه ای داره می‌ره بالا

ای ایران ای مرز پر گهر ای خاکت سر چشمه هنر،🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷وقتی تو یه تاپیک باهات دعوا کردم تاپیک بعدی دیدی چقدر خوب و شوخ دارم باهات برخورد میکنم بدان و آگاه باش من اسم کاربری ها یادم نمی‌مونه،مرگ بر امریکا،مرگ بر اسراییل،زنده باد پاینده باد رهبر عزیزم سید علی خامنه ای🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷

منم می‌خوام بخرم یه کم پول دارم نمی‌دونم کی بخرم ،الان خوبه یا باید صبر کرد آخه ثانیه ای داره می‌ره ...

الان چنده

ولی من هروقت بریدم و خسته شدم و فکر کردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم همین یه جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکنه
الان چنده

فک کنم 3090

ای ایران ای مرز پر گهر ای خاکت سر چشمه هنر،🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷وقتی تو یه تاپیک باهات دعوا کردم تاپیک بعدی دیدی چقدر خوب و شوخ دارم باهات برخورد میکنم بدان و آگاه باش من اسم کاربری ها یادم نمی‌مونه،مرگ بر امریکا،مرگ بر اسراییل،زنده باد پاینده باد رهبر عزیزم سید علی خامنه ای🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷

عه س تومن شده؟

ارره منم امروز سرچ کردم این اومد تازه اجرت ساختم بهش اضافه کن

ابوالفضل خود خدا کمکمون کنه

هیی طلاهامو گرمی یک و هفتصد دادم ،یه حلقم موند به امیدی که بهترشو میخرم الان سی تومن دارم فقط برام فک کنم یه گوشواره بسه  

هیی طلاهامو گرمی یک و هفتصد دادم ،یه حلقم موند به امیدی که بهترشو میخرم الان سی تومن دارم فقط برام ف ...

نگو منم طلا دادم چند ماه پیش شوهرم تبدیل به ماشینش کرد انداخته زیر پاش....خاک بر سرم شد🥲...البته بعدش یه کم خریدیم...باس یه عالمه کار کنم تا جبرانش کنم