2777
2789
عنوان

کی۸شب میشه😭

326 بازدید | 15 پست

از دیروز عصرشیفتم

مودم به شدت پایین اومده

همین الان مریض شک بهcva/سکته مغزی بدحال دیدم اعزامش کردم 

ساعت۴صبح مریض بخاطر دندون دردخفیف اومد اینجاانقدداد بیدادکرد ک چرادندون پزشک ندارین هنوزتوسرم انگارداره تبل میکوبن بهش میگم اصلا مسکن نخوردی میگه نه اومدم اینجا بهم امدول بزنین اخه وظیفه شماس🙄بله عزیزان ارث پدرشون رو طلب کارن ازما

حوصله هیچ گونه روابط انسانی ندارم دلم میخوادبخوابم ولی نمیتونم

تا۸شبم شیفتم

بین این همه مریض سردرد ودندون درد. خودم شکمم شدیددرد میکنه حتی حوصله ندارم قرص بخورم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا انگار روحیه ت برای اینکار نیست 

استعفا بده برو بشین تو خونه 

عاخه یه عمر وضع همینه دیگه شرایط شغلت اینه 

مگه نمیدونستی 

کدوم اسکولی تو خونه مسکن نمیخوره نصف شب میگه پاشم برم درمانگاه مسکن بده بهم عاخه 

🥰                 

کلا انگار روحیه ت برای اینکار نیست  استعفا بده برو بشین تو خونه  عاخه یه عمر وضع همینه د ...

کسی هست روحیه ش به این شرایط بخوره؟اتفاقا من بین همکارام بالاترین استقامت روحی جسمیو دارم که شیفتای۲۴ساعته کاورمیکنم اونم تواورژانس یه شهرمحروم

ولی به هرحال انسانم و خسته میشم

کسی هست روحیه ش به این شرایط بخوره؟اتفاقا من بین همکارام بالاترین استقامت روحی جسمیو دارم که شیفتای۲ ...

خدا کمکتون کنه 

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

کسی هست روحیه ش به این شرایط بخوره؟اتفاقا من بین همکارام بالاترین استقامت روحی جسمیو دارم که شیفتای۲ ...

خسته نباشی 

موفق باشی 

بله خیلیا رو دیدم  روحیه ش رو دارن 

🥰                 

انتی بیوتیک +مسکن تزریقی و همراهیشم ک خیلی دادبیداد میکرد ازاتاق بیرون کردم

اما کاش عشق هم به کارت داشتی.بی خواب شدن برای درمان مردم وقتی کار از دست آدم بر میاد شیرینه هررر چقدر خسته باشیم حالا.

اما کاش عشق هم به کارت داشتی.بی خواب شدن برای درمان مردم وقتی کار از دست آدم بر میاد شیرینه هررر چقد ...

عزض کردم همیشه نظردادن از بیرون گود خیلی راحته

عشق به کاراینه مریض بدحال روتااخرین لحظه تحت نطر داشتم و هرکاری ازدستم برمیومد انجام دادم

کی گفته عشق به کاراینه برا ی مریض متوقع وپر سرصدای۴صبح باید باذوق  و شوق عشق افشانی کنم

همینکه داروی لازمو تجویزکزدم کافیه براش