2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه فرقی با لیزر داره ؟؟؟بعد من اگه بخام چند کاه دیگه اقدام کنم و به امید خدا باردار سم شنیدم در میان ...

ولی برای من که عالی بود ،فقط گفت  تا تموم شدنش هرگز از موچین و ژیلت استفاده نکنم ،فقط با قیچی کوتاه کنم 

هزینه اش کمتر از لیزر بود ،و بعضیا رو شنیدم با لیزر جواب نگرفته بودن 

البته شاید برای هر کسی فرق میکنه 

.من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس شیفته ی حرف زدنم نشود،قلب هیچ کس با دیدنم نلرزد،کسی برای چشم هایم نمیردو شعری در وصف پیچ و خم گیسوانم سروده نشود...من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس با خندیدنم ته دلش ضعف نرود،هیچ کس از نبودنم غصه اش نگیرد وجای خالیم توی ذوق نزند...من یک آدم معمولی هستم،حتی از معمولی هم معمولی تر،ولی دوست داشتن را بلدم،اینکه با تمام وجودم یک نفر را دوست داشته باشم بلدم،اینکه برای بودنش و ماندنش از جان و دل مایه بگذارم هم بلدم....
ولی برای من که عالی بود ،فقط گفت  تا تموم شدنش هرگز از موچین و ژیلت استفاده نکنم ،فقط با قیچی ک ...

چه خوب هزینش چقدر شد؟؟؟میشه ازش بپرسی در حین بارداری بخاطر تغییرات هورمونی برمیگرده یا نه؟اگه برنمیگرده منم برم

چه خوب هزینش چقدر شد؟؟؟میشه ازش بپرسی در حین بارداری بخاطر تغییرات هورمونی برمیگرده یا نه؟اگه برنمیگ ...

ببین از من جلسه ای میگیره مثلاجلسه اول با سوزنش شد ۸۰تومن ،بعد دیروز چون فقط ده دقیقه طول کشید شد ۳۵تومن ،البته شهر به شهر فرق میکنه 

الان شما باردار هستی یا نه ؟

اگه باردارین احتیاط کنین و از دکترتون بپرسین در مورد الکترولیز ،البته بعید میدونم ضرری داشته باشه 

.من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس شیفته ی حرف زدنم نشود،قلب هیچ کس با دیدنم نلرزد،کسی برای چشم هایم نمیردو شعری در وصف پیچ و خم گیسوانم سروده نشود...من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس با خندیدنم ته دلش ضعف نرود،هیچ کس از نبودنم غصه اش نگیرد وجای خالیم توی ذوق نزند...من یک آدم معمولی هستم،حتی از معمولی هم معمولی تر،ولی دوست داشتن را بلدم،اینکه با تمام وجودم یک نفر را دوست داشته باشم بلدم،اینکه برای بودنش و ماندنش از جان و دل مایه بگذارم هم بلدم....

عزیزم منم مثل شما بودم ولی تمام سورت و چونه کنار گوش تا پایین پر بود. برای درمانش لیزر کردم و لاغر شدم . تمام بدن و صورتم رو لیزر کردم الان همون موهای سیاه ضخیم تبدیل به کرک شدن و بدنم هم که خدا رو شکر هیچی نداره. حتما برین لیزر کنید و قطعا هم اضافه وزن دارین شما. وزنتون رو کم کنید مخصوصا چربی های دور شکم. چون روی بارداری تون هم تاثیر میزاره و باعث نازایی میشه. من این موارد رو انجام دادم و دو تا هم زایمان داشتم تا حالا.

پای کیستیک چیه عزیزم ، برم دکتر یا این قرص هارو تز داروخانه بگیرم؟؟؟

نوعی تنبلی و کیست تخمدان هست عزیزم ، من دو بار سونو دادم تا مشخص شد 

از چاقی هم میتونه باشه من شروع کردم ورزش و رژیم لاغر شدم دارو هم مصرف کردم خیلی بهتر شدم

خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من می‌دونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمی‌زنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️
پروژسترون رو از داروخانه بدون نسخه میدن ؟

آره عزیزم یه بار نسخه نداشتم دادن

البته سر خود نخور چیزی ، باید دکتر تشخیص بده من پریود نامنظم هم داشتم دوفاستون پروژسترون خوردم خوب شدم

خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من می‌دونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمی‌زنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️