2777
2789

دخترم کلاس سومه و من کلاس اول ودوم خیلی برای درساش بالاسرش بودم و همراهش بودم تا امسال که گفتم یه کم مستقل بشه وگذاشتم به حال خودش بعد دیروز رفته بودم خونه بابام خواهرم  هم بود وبچش داشت مشقامو می‌نوشت وخیلی خوش خط وتمیز بعد خواهرم از بچش کلی تعریف کرد و گفت که خانم  شون برای مسابقه خط اسمشو نوشه وکلی تعریف وخلاصه که دختر منم چون امسال بهش چیزی نمیگم وسخت نمیگیرم حسابی بد خط شده که اصلا نمیشه خوند با این که سال های قبل خیلی خطش خوب بود ومن بهش افتخار میکردم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی آسمون به زمین اومد 

زمین به آسمون رفت 

هیچ وقت بچه ات رو مقایسه نکن 

نذار از الان تو این جو بزرگ شه 

اصلا اصلا مقایسه اش نکن

این حقایق هستند که آدم‌ها را از هم دور می‌کنند ، نه دروغ ! وگرنه ما دروغ می‌گوییم که نزدیک باقی بمانیم ! آدم‌ها یک‌بار عمیقاً عاشق می‌شوند، چون فقط یک‌بار نمی‌ترسند که همه چیز خود را از دست بدهند؛ امّا بعد از همان یک‌بار، ترس‌ها آن‌قدر عمیق می‌شوند که عشق، دیگر دور می‌ایستد ...

دست خط هر کسی فرق میکنه تو هم میتونی تعریف کنی ک درسشو خوب میخونه و یجایزه بگیر و ب معلموش بده تا ب دخترتون بدن  اینطوری دخترتون تشویق میشه درسش رو خوب میخونه 

فقط 3 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بعد دیروزم هم کلاسی های دخترم بیشترشون تو مسابقات احکام و خط وغیره شرکت کرده بودن ولی دختر من نه و شب آمد به من گفت که بهش املا بگم من وقتی تکالیفش رو دیدم کلی ناراحت شدم چون از روی کتاب همه رواشتباه نوشته بود وجودی که خونده نمیشد ومن پاک کردم وگفتم دوباره بنویس و دعواش کردم وهمون جا نشستم وتا اشتباه می‌نوشت دعواش میکردمو از بس که ناراحت شده بودم  که یهو سرم گیج رفت و افتادم بعد چند لحظه به هوش اومدم ودیدم دخترم داره میخنده به من و من حالم خیلی بد بود به طوری که نمیتونستم نفس بکشم ودست وپام سست شده بود فقط تونستم به دخترم بگم حالم بده