2777
2789
عنوان

مدارس شاهد

139 بازدید | 11 پست

سلام 

میشه لطفا اگر تجربه ای از مدارس شاهد دارید اینجا عنوان کنید ، 

آیا نسبت به مسائل مذهبی و آموزشش سخت گیرتر از مدارس معمولی هستند ؟ 

سطح آموزشی  دروس ؟ و کلا هر چیزی که برای انتخاب کمک بکنه 

ممنون 🙏

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه فقط ی چادر میگن سرتون کنید و با مدارس عادی فرقی نمی کنن بچه هاش که فاجعه ان

برای پسرم میخام پایه هفتم ، ممنون از نظرتون 🙏

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

پسرم دبستان شاهده فرقی با بقیه مدارس ندارن

یعنی نحوه  آموزش هم با مدارس عادی یکیه ؟ 

مرسی از همه 

برای پسرم میخام پایه هفتم ، ممنون از نظرتون 🙏

من دخترم و مدرسه ی دخترونشو گفتم بنظرم برید مدرسه و با اولیا اون مدرسه صحبت کنید اینجا چیزی دستگیرتون نمیشه

ترکمنم💚❤️

من دخترم و مدرسه ی دخترونشو گفتم بنظرم برید مدرسه و با اولیا اون مدرسه صحبت کنید اینجا چیزی دستگیرتو ...

مرسی عزیز 🙏