2777
2789

دوباره نزدیک چهارشنبه سوری شدیم تن بدن من تای ماه می لرزه ک خدای نکرده امسال دیگ چند نفر می  خوان قطع عضو نابینا یا کشته بش،مامانا تورو خدا مواظب بچه هاتوون باشین پارسال توکوچه امو ن ی پسر جوون  اکید تو دستش باز شد دستشو از دست داد به قدری صحنه بدی بودهرسال با کلی  ازاین قبیل صحنه های درد اور روبرو هستیم اما هیچ نظارتی نیست،کاش بجای ترقه ک بیشتر بمب تا ترقه ،جشن فانوس بگیرن مثل چین ک خیلیم زیباست ببخشیدطولانی شد چون واقعا یکی از دغدغه‌هام بود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به بابا و مامانهای که ده سال دیگه بچه شون می‌ره سراغ این کارها باید گفت که از الان لازمه فرهنگ سازی بشه وگرنه اون نوجوان و جوانهایی که این کارها رو میکنند دیگه تحت کنترل خانواده نیستند

عه جدی😅

ببينش خيلي با مزه أست 

توش نشون ميده دو تا جنايتكار برزيلي براي يه پروژه اي ميان ايران همه جوره صلاح هم دارن ميخوان برم بيرون از هتل ، رسپشن ميگه امروز خطرناكه نريد صلاح سردشون رو نشون ميدن و ميرن

بعد خيابون رو ميبينن اول تعجب بعد ترس بعد فرار ميكنن كلي دلار ميدن به دو تا موتور كه برگردونتشون هتل

اره واقعا  تو ایام عید خانوادشون چی میکشن  خدا کنه کلا این رسم از بین بره  یه کار بی ...

از چند روز پیش شرو کردن همش صداش میاد دیروز خواهرزاده چهار ساله بهم می گه حاله تنتی بگیرم  بندازم ماشین منفجر بشه می گم ن نمیشه میکه میشه جنگه دیگ منو می دیدی هنگ کرده بودم