2777
2789
عنوان

اشپزی

| مشاهده متن کامل بحث + 238 بازدید | 29 پست

تا حالا خورشت آلو درست کردی ؟ 

منم دیروز یاد گرفتم ولی هنوز نپختم 

خیلی دوست دارم بدونم اونایی که سلام رو «س» و جواب رو «ج» می نویسن ، با این صرفه جویی در زمان به کجا رسیدن ؟         / لطفا واسه سلامتی همه نی نی ها و پسر من یه صلوات بفرستین😍❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا حالا خورشت آلو درست کردی ؟  منم دیروز یاد گرفتم ولی هنوز نپختم

نه درست نکردم،بامرغ درست میشه؟

بگذار بگویند و بگویند و بگویند،بگذار ببرند و بدوزند و بپوشند،تو بخند!گوش بده!خیره بمان!هیچ مگو.
نه درست نکردم،بامرغ درست میشه؟

بله با مرغه 

البته باید آلو زرد باشه که الآن فصلش نیست و پیدا هم نمیشه 🥴

خیلی دوست دارم بدونم اونایی که سلام رو «س» و جواب رو «ج» می نویسن ، با این صرفه جویی در زمان به کجا رسیدن ؟         / لطفا واسه سلامتی همه نی نی ها و پسر من یه صلوات بفرستین😍❤️
بله با مرغه  البته باید آلو زرد باشه که الآن فصلش نیست و پیدا هم نمیشه 🥴

من یباربازردالوی خشک ومرغ یه خورش اختراع کردم خیلی خوشمزه شد

بگذار بگویند و بگویند و بگویند،بگذار ببرند و بدوزند و بپوشند،تو بخند!گوش بده!خیره بمان!هیچ مگو.
من یباربازردالوی خشک ومرغ یه خورش اختراع کردم خیلی خوشمزه شد

حتما خوشمزه میشه 😋 

ملس شد؟

حتما خوشمزه میشه 😋  ملس شد؟

اره خیلی خوب شدطعمش یکم هم شیرین شد،ولی خب شایدبعضیادوس نداشته باشن

خوروش سیب زمینی شیرازی درست کن

مرسی عزیزم دستورشو تو نت میبینم

کوفته کله گنجشکی بلدی؟

نه فقط کوفته قلقلی درست میکنم باچرخکرده وپیازرنده شده