2777
2789
عنوان

بچه های شمام اینقد سرما میخورن؟☹️

| مشاهده متن کامل بحث + 699 بازدید | 53 پست

ماهم مدام درگیر بودیم

اخریش سه هفته پیش دخترم انفولانزا گرفت ده روز مدرسه نرفت

ماهم ازش گرفتیم الان ده روز گذشته باز از دیروز بیرون روی و بدن درد گرفتم

پروردگارا، سرنوشت مرا خیر بنویس، تقدیری مبارک، تا هر چه را تو دیر میخواهی زود نخواهم و هر چه را تو زود میخواهی دیر نخواهم (دعای عرفه)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خدا خیرت بده عزیزم نفرستادی مدرسه بقیه هم مبتلا بشن. مرسی از شعورت.  آره بچه های مام همینن اگه ...

بقیه که رعایت نمی کنن اصلا ..

من یه مدت دخترم از مدرسه مریضی می گرفت و به ما و پسرم هم میداد...کلی بیمارستان بستری کردم دوتاشون و .

اومدم تو ایتا با مادرها در میون گذاشتم که بیاین یک هفته بچه هامون و نفرستیم کلاس بلکه این مریضی کم شه .‌ هیچ کدوم همکاری نکردن هیییییچ تازه بچه ی مریضشون و می‌فرستادند که یه وقت از درس عقب میفته .. 

بقیه که رعایت نمی کنن اصلا .. من یه مدت دخترم از مدرسه مریضی می گرفت و به ما و پسرم هم میداد...کلی ...

واقعا بچه مریض رو نباید بفرستن. من الان زنگ زدن گفت امتحان داره بیاریدش گفتم گواهی میارم نمیشه که مریضههه

زندگی زیباست...
خدا کمکمون کنه .. تازه آبله‌مرغان هم به لیست مریضی ها اضافه شده .. مدارس پر شده 😑🥴

اخ اخ من دو هفته نفرستادم. مدرسه  ازترسم 

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736
واقعا بچه مریض رو نباید بفرستن. من الان زنگ زدن گفت امتحان داره بیاریدش گفتم گواهی میارم نمیشه که مر ...

آفرین به شعورتون... همه مثله شما رعایت کنن هییییچ مریضی پیدا نمیشه ... ولی حیف که بعضی ها فاقد شعور هستن ..

پسر منم همینه 

یک هفته.  فاصله‌ میفته.  دوباره مريض میشه 

همش داروهای تقویتی بش میدم ایمنی بدنش بالا بره 

تادماغش یکم کیپ میشه از ترسم استامینوفن و شربت سرماخوردی بهش میدم ازبس بد مریضی 

آخرین‌بار دوماه طول کشید تا سرفه هاش بیفته

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736
آفرین به شعورتون... همه مثله شما رعایت کنن هییییچ مریضی پیدا نمیشه ... ولی حیف که بعضی ها فاقد شعور ...

دخترم به همکلاسیش گفته وقتی مریضی چرا میای ماهم میگیریم گفته مامانم میگه برو از درست عقب میمونی

انگار ماها ادم نیستیم من با خودم باشه دو هفته نمیفرستم تا بچه سرحال بشه منتها سر ده روز دخترم میگه برم، منم باید تو خونه خودم درس کار کنم. از سر خوشی نیست که نمیفرستم

من که نمیبخشمشون

پروردگارا، سرنوشت مرا خیر بنویس، تقدیری مبارک، تا هر چه را تو دیر میخواهی زود نخواهم و هر چه را تو زود میخواهی دیر نخواهم (دعای عرفه)