2777
2789

دوستان کسی میدونه این لکه زرد روی اسکرین گوشیم چیه؟ برای کسی پیش اومده؟  اسکرین شات هم گرفتم دیدم داخل اسکرین شات نبود، ولی با یه گوشی دیگه عکس میگیرم از صفحه موبایلم مشخصه.

گوشیم Poco m3 

فکر نمیکنم چیزی باشه گوشی قبلی منم کناراش زرد بود

آخه تازگیا متوجهش شدم. 

میرم سرچ میکنم میگن این اتفاق براشون افتاده بود یا بخاطر ضربست یا بخاطر اینکه آب رفته داخلش، اگه خوش‌شانس باشی چیزی نمیشه اگه بدشانس باشی بعد از دو هفته کل گوشیتو میگیره باید اسکرین عوض کنی. حتی به مادرم هم گفتم گفت خالم هم اینطور شد گوشیش، بخاطر همین سوخت. نمیدونم نگرانم الان شرایطش هم نداریم که اگه گوشیم سوخت عوض کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخه تازگیا متوجهش شدم.  میرم سرچ میکنم میگن این اتفاق براشون افتاده بود یا بخاطر ضربست یا بخاط ...

پس ببر یجا نشون بده اخه گوشی منم اولاش کاری نبود ولی بعد خراب شد که نمیدونم واسه چی بود 

اصلا ربطی ب زردیش داشت یا نه

ولی زیادم نشد

💕🌸☘️🌹

پس ببر یجا نشون بده اخه گوشی منم اولاش کاری نبود ولی بعد خراب شد که نمیدونم واسه چی بود  اصلا ...

حالا تا ببینم میشه کاریش کرد یا نه. انشاالله که چیزی نشده باشه، اصلا پولشو نداریم حالا