2777
2789
عنوان

بی حسی پاها

96 بازدید | 4 پست

خانوما سلام تورو خداکمک کنین من  بچه شیر میدم نوزادم ۴ ماهشه امروز که از خواب بیدار شدم رفتم تو اتاق اومدم یهو احساس کردم پاهام از رون بی حس میشه  و شل میشد ترسیدم بیوفتم  سریع نشستم بعد از چند دقیقه خوب شدم ولی تو رون پاهام احساس مور مور شدن داشتم تا که کم کم خوب شدم کسی میدونه از چیه خیلی میترسم

بیشتر به خاطر ضعف و کمبود کلسیم هست. چیزهای مقوی و خونساز و کلسیم دار بخور. گاهی ممکنه به خاطر مشکلات کمر هم باشه بعد زایمان

کابر قدیمی‌ام. شناسایی شدم و اکانت جدید زدم. کاش قبل از اینکه حرف بزنیم کمی فکر کنیم شاید دلی بشکنه از یه حرف به ظاهر ساده‌ی ما

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میترسم میگم خدایی نکرده ام اس نباشع

نه بعد زایمان یه کمی مشکلات این مدلی پیش میاد به خودت برسی با تغذیه خوب و ورزش کم‌کم خوب میشه

کابر قدیمی‌ام. شناسایی شدم و اکانت جدید زدم. کاش قبل از اینکه حرف بزنیم کمی فکر کنیم شاید دلی بشکنه از یه حرف به ظاهر ساده‌ی ما