2777
2789
عنوان

اگه مامانتون بگه 💔

475 بازدید | 19 پست

سلام دوستان شبی داشتم با مامانم درمورد ازدواج دوستام صحبت میکردم بعد مامانم با حرص گف اگر خیلی میخای عروس بشی به معرف بگم خاستگار بفرسته خیلی دلم شکست ۲۳ سالمه..میخواستم ببینم شماهم اگر بودین ناراحت میشدین یانه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه . بنظرم مادرت عاقل و بفکر اینه تو دنبال پیشرفت باشی تا عروسی و اردواج

آخه من اصلا حرفی از ازدواج نزدم داشتم در مورد ازدواج دوستام میگفتم یهو بدون مقدمه اینجور گفت

ب دل نگیر مادره دیگه حالا یا دلش از یه چی پر بوده یه چی گفته تو از جونش براش عزیز تری

مادرا لطفا حواستون باشه با بچه هاتون چجور برخورد میکنین نذارید با حرفاتون ازتون دور بشن باهاشون رفیق باشید

اشکال نداره سخت نگیر

اگه از ظاهر کسی ایراد گرفتم/ بهش توهین کردم/ سلیقه‌شو زیر سوال بردم و... به خاطر اینه که خودش چنین چیزی خواسته. وقتی تاپیک می‌زنید یعنی : لطفا نظر خودتون رو بیان کنید. این یعنی هر نظری باشه می‌پذیرم. اگر غیر از اینه لطفا توی توضیحات ذکر کنید که فقط هر چی میگید رو تایید کنم.
آخه من اصلا حرفی از ازدواج نزدم داشتم در مورد ازدواج دوستام میگفتم یهو بدون مقدمه اینجور گفت

عزیزم وقتی داشتی میگفتی این حسو به مامانت دادی که خوشت اومده اونم حرصی شده اینجور گفته

فقط خدا تو شکر کن که مامانت مخالف ازدواج تو این سنه بقیه ش مهم نیست

حالا ناراحت شدی اشکال نداره دیگه پیش میاد مام دخترخاله هام از این حرفا میزنن بقیه همینو بهشون میگن ...

یخورده حس بدی گرفتم بنظرم نباید بگن آخه آدم دست خودش نیس که خاستگار تداره یا بساط ازدواجش جور نشده