2777
2789
عنوان

کلینیک مام

172 بازدید | 11 پست

سلام دوستان کسی هست که رفته باشه کلینیک مام؟ کدوم دکترش خوبه؟ من واقعا از مطب رفتن خسته شدم 🥲میخوام برم کلینیک ولی موندم کجا برم؟ مام صارم رویان یا.....؟ 

من مام نرفتم ولی همه جور نظر راجع بهشون شنیدم هم خیلی بد هم خیلی خوب. اما تا جایی که میتونی رویان نرو چون یکسال و نیم منو علاف کردن و هیچ نتیجه ای نداشت و همه اش روز به روز داشت شرایطم بدتر از قبل میشد.

من مام نرفتم ولی همه جور نظر راجع بهشون شنیدم هم خیلی بد هم خیلی خوب. اما تا جایی که میتونی رویان نر ...

ممنون نظرت و گفتی، الان کجا میری؟ منم دقیقا هم بد شنیدم هم خوب 😐نمیدونم چیکار کنم خسته شدم😥

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون نظرت و گفتی، الان کجا میری؟ منم دقیقا هم بد شنیدم هم خوب 😐نمیدونم چیکار کنم خسته شدم😥

من الان میرم نیکان دکترهاش با گاندی یکی هستن و به نظرم تا الان که خوب بودن و تونستم دوتا جنین با کیفت A و AB فریز کنم. به امید خدا فروردین هم میرم برای انتقال

من الان میرم نیکان دکترهاش با گاندی یکی هستن و به نظرم تا الان که خوب بودن و تونستم دوتا جنین با کیف ...

نیکان و نشنیده بودم، هزینه هاش مثل مام هست؟ چون اونجا خصوصیه شنیدم خیلی بالاست، انشاالله زوده زود جواب میگیری

نیکان و نشنیده بودم، هزینه هاش مثل مام هست؟ چون اونجا خصوصیه شنیدم خیلی بالاست، انشاالله زوده زود جو ...

فکر میکنم از مام کمتر باشه اما اینجا هم خصوصیه. مثلا تخمک کشی 25 تومنه نمیدونم مام چقدره

میشه لطفا نتیجه تحقیقتو به من بگی بدونم کدوم مرکز بهتره

سلام ، منم خیلی دودل بودم برم ابن سینا یا مام

طبق نظرسنجیایی که از بچه های گروهای مختلف کردم آخرش تصمیم گرفتم برم مام پیش دکتر جهانبخش

دکتر خیلی خوبیه خیلیم دقیقه توی کارش

مرکز مام هم خیلی تروتمیزو منظم به مریضاشون رسیدگی میکردن.

خلاصه که راضیم 

سلام ، منم خیلی دودل بودم برم ابن سینا یا مامطبق نظرسنجیایی که از بچه های گروهای مختلف کردم آخرش تصم ...

ایشالا که خبرای خوب بشنویم ازتون

منم رفتم مام

وای نمیدونم چرا به محض ورود استرس گرفتم

یا به خاطر اون همه اقای کراواتی و حراست بود یا خودم مضطرب بودم

خلاصه رفتم طبقات بالا و با خانومها صحبت کردم اکثرا به من علیرضایی رو معرفی کردن

حالا واسه ۸ مهر ویزیت اولیه رو دارم

ولی هنوزم دارم تحقیق میکنم که دکتر خوب رو انشالله انتخاب کنم ولی تو همون مرکز مام

ایشالا که خبرای خوب بشنویم ازتونمنم رفتم ماموای نمیدونم چرا به محض ورود استرس گرفتمیا به خاطر اون هم ...

سلام عزیزم

خب خداروشکر که بالاخره تصمیم گرفتی و رفتی

آره اونجا همه چیز تروتمیزه حتی پرسنلش🤭😍ولی خب من که جای استرس خیالم راحت شده بود که جای خوبی اومدم😉

ایشالا که خبرای خوب بشنویم ازتونمنم رفتم ماموای نمیدونم چرا به محض ورود استرس گرفتمیا به خاطر اون هم ...

دکتر علیرضایی هم خوبه انگار

انشالله که نتیجه بگیری عزیزم

بهم بگو حتما چی شد کارت

خوشحال میشم🤗🥰