2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر من ۱۰ ماهشه ده روز به شدت مریض خواب و خوراک نداره شب تا صبح صبح تاشب راه میبرمش گریه میکنه فقط ...

انشاالله خوب شن عزیزم 

منم اول خودم گرفتم بعد دخترم تازه خوب شده بود سه روز بود بهش دارو ندادم گفتم گناه داره این همه دارو شیمیایی بخوره خوب هم شده بود ولی نمیدونم چی شد دوباره با شدت بیشتری اومد از دیشب تا الان پدرم در اومده همش گریه زاری تو بغلم راه میرمم دوباره همون اشه و همون کاسه خدا کنه تموم شه این ویروس چه کوفتیه اخه بیچارمون کرده

عزیزم نترس پاشویش کن داروهاشو بموقع بده حتما ازاین ویروسه گرفته

ممنون عزیزم بالا تنش داغه چند بار صورت و دستاش و شستم همون جا خشک شد همچین چیزی تو عمرم ندیده بودم خیلی سخته خدا کنه هیچ بچه ای نگیره

انشاالله خوب شن عزیزم  منم اول خودم گرفتم بعد دخترم تازه خوب شده بود سه روز بود بهش دارو ندادم ...

واقعا خیلی ویروس بدی هست اول منو شوهرم گرفتیم بعد دختر بزرگم الانم دختر کوچیکم و همسرم دوباره گرفته خدا کنه چرخش قطع شه باز منو دختر بزرگم نگیریم ....انشالله دخمل شماهم زودتر خوب شه

متاسفانه ندارم تو خونه

سلام عزیزم. دخترت چطوره؟ بهتر شده انشاءالله؟ 

پیجم @Shaynis_Lady معرفی کتاب: دزیره، بازمانده، صد سال تنهایی، ناطور دشت، دروغگویی روی مبل، مغازه خودکشی، سگ ولگرد، دارالمجانین، بوف کور، تادیب، زن زیادی، سه قطره خون، بازگشت، دنیای ناتمام، چهل و یکم، من پیش از تو، چشمهایش، آسو، بیکران تنهایی، وقتی نیچه گریست، شازده کوچولو، مسخ، مدیر مدرسه، زنده به گور، بنجامین باتن، مکالمه با یک گاو پرست، بادبادک باز، هزارخورشیدتابان، قلعه حیوانات، دختری که رهایش کردی، ورونیکا تصمیم میگیرد بمیرد، جنایت و مکافات، کیمیاگر...

سلام تبش قطع شده ولی سرفه هاش خیلی زیاده اصلا نمیذاره بخوابه  ممنون که به فکرم بودی گلم ❤️

خب خداروشکر عزیزم. انشاءالله سرفه هاش هم خوب میشه. باید دوره اش بگذره.🌺❤️

پیجم @Shaynis_Lady معرفی کتاب: دزیره، بازمانده، صد سال تنهایی، ناطور دشت، دروغگویی روی مبل، مغازه خودکشی، سگ ولگرد، دارالمجانین، بوف کور، تادیب، زن زیادی، سه قطره خون، بازگشت، دنیای ناتمام، چهل و یکم، من پیش از تو، چشمهایش، آسو، بیکران تنهایی، وقتی نیچه گریست، شازده کوچولو، مسخ، مدیر مدرسه، زنده به گور، بنجامین باتن، مکالمه با یک گاو پرست، بادبادک باز، هزارخورشیدتابان، قلعه حیوانات، دختری که رهایش کردی، ورونیکا تصمیم میگیرد بمیرد، جنایت و مکافات، کیمیاگر...

اسی نمیخوام بترسونمت

دختر من ۸ ماهش بود یکم سرفه داشت و تب ولی خیلی گریه میکرد اصلا آرامش نداشت

بردیمش بیمارستان اکسیژن خونش روی ۷۰ بود نمیتونست نفس بکشه بیقرار بود عکس گرفتن نصف ریه اش عفونت داشت

یعنی تا دو شب زیر اکسیژن بود یکسره یک هفته بستری بود

و خدایی که بشدت کافیست......