2777
2789

بعد یهو آخر مجلس دیدیم د ی ج ی اعلام کرد بچه های عروس خانم گل بیان وسط همه شوک شدیم 

ی عالمه پسر و دختر بانمک ریختن وسط و با عروس رقصیدن خیلییییییی با نمک بود.عروس خیلی مهربون بود و رقص و رفتارش با بچه ها خیلی قشنگ و احساسی بود 

برای من خیلی لذت بخش بود که عروس اینکارو انجام داده بود و همه ی بچه هارو دعوت کرده بود اصلا مجلس یجور باحالی شد پر از حس خوب😍😍😍

هر روز غرق این تبم اما برای یک شبم این درد تکراری نمیشه💔

حالا معلم کلاس پنجم من فامیلمون بود....منو تهدید کرد که به بچه ها بگی من رقصیدم من میدونم و تو🤣خیر ندیده رعب و وحشت انداخت ب جون من

میشه برای حل شدن مشکلم یه صلوات بفرستید؟اگر فرستادی لایک کن تامنم برات بفرستم دوست خوب من 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه قشنگ...... حالا بعضیا همچین میگن بچه نیاد عروسی انگار بچه ها زامبی هستن 

بچه ها رو باید کنترل کرد ولی واقعا بدون بچه اصلا مجلس جالب نمیشه.این عروسی امشب به من ی عااااالمه حس خوب داد

بچه ها رو باید کنترل کرد ولی واقعا بدون بچه اصلا مجلس جالب نمیشه.این عروسی امشب به من ی عااااالمه حس ...

بله درسته

اما جدیدا خیلی گیر میدن و میگن بچه نیارید عروسی و ....

منم حتی از تعریف شما حس خوب گرفتم

مطمئن هستم اون بچه ها هم تا ابد عروس شدن مربی شون و رقص شون یادشون میمونه 

یه عروسی رفتیم د ی جی مدام میگفت مامانا کوچولوهاتون کنترل کنید بچه وسط نبینم یعنی بعد هر اهنگ یه بار ...

خخخ آره خوب بعضی مجالس واقعا بچه ها شلوغ کاری می کنند و مجبورن زیاد تذکر بدن

بله درسته اما جدیدا خیلی گیر میدن و میگن بچه نیارید عروسی و .... منم حتی از تعریف شما حس خوب گرفتم ...

آره عزیزم قطعا همینطوره.قشنگ مشخص بود بچه ها چقدر خوشحالن.ی خاطره خوب موند براشون 

آره عزیزم قطعا همینطوره.قشنگ مشخص بود بچه ها چقدر خوشحالن.ی خاطره خوب موند براشون 

آخه واقعا تا یه مدت بزرگترین الگوی بچه ها مربی و معلم شون هستن‌

پسر من مربیش موهاشو رنگ کرده بود با یه ذوقی اومد برام تعریف می‌کرد ‌که نگو‌‌‌‌‌....

آخه واقعا تا یه مدت بزرگترین الگوی بچه ها مربی و معلم شون هستن‌ پسر من مربیش موهاشو رنگ کرده بود با ...

آخی عزیزم😍😘