2777
2789
عنوان

عید و حال و هواش و خریدای عید😍⭐🥳

993 بازدید | 50 پست

کسایی که خریدای عیدتون کردید بیاید بگید چیا گرفتید و چقدر شد اگه هم پیح یا سایتی قیمت مناسب مطمئن میدونید معرفی کنید😃

من که خودم هنوز هیچی نگرفتم🤦🏻‍♀️ میخوام ببینم قیمتا چطوریه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مامانم دکتر بهش استراحت داده نه خرید حتی خونه تکونیم نکردیم ❤️‍🩹دعا کنین نیاز ب عمل نداشته باشه دمه عیدی

هممون به حد کافی مشکل داریم پس اینجا یکم مهربونه باشیم باهم خیلی قشنگ تره دوست عزیزم 🙃این سایت برای خالی کردن عقده ها نیست لطفاً رعایت کنید🥲اگه تاپیک میزنی همه حق دارن نظر بدن پس الکی گیر ندین حتی اگه اون نظر باب میل شما نبود❤️اینطوری همه چیز قشنگ تر میشه 🙃

دوتا شال گرفتم 

یه ترمیم کننده ۳۹۵ آبرسان و سرم نیاسینامید و ژل شستشو سفارش دادم باهم  نزدیک ۳ونیم شدن 

همینا

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

محصولات پوستی گرونه😶🤦🏻‍♀️ مبارکه😍

مرسی عزیزم🙏🏼🌹

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

انشالله حالش خوب میشه عزیزم

قربونه مهربونیت گلم

هممون به حد کافی مشکل داریم پس اینجا یکم مهربونه باشیم باهم خیلی قشنگ تره دوست عزیزم 🙃این سایت برای خالی کردن عقده ها نیست لطفاً رعایت کنید🥲اگه تاپیک میزنی همه حق دارن نظر بدن پس الکی گیر ندین حتی اگه اون نظر باب میل شما نبود❤️اینطوری همه چیز قشنگ تر میشه 🙃