2777
2789
عنوان

خرداد ماه سال بعد میرم خونه زندگیم اما نگرانم

| مشاهده متن کامل بحث + 427 بازدید | 33 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نگران نباش من خیلی سنم از الان شما کمتر بود که رفتم سر زندگیم ..خیلی راحت میشه همه چیرو مدیریت کرد ب ...

واقعا؟ خداروشکر😍🙏 مرسیییی از انرژی مثبتی که دادین ممنونم🌹🙏🌹🙏🌹🙏

کاربر قدیمی (سروینم)هستم🌸🩷متاهل🩷🌸یه تازه عروس که قراره خرداد ماه برم سر خونه زندگیم🩷🌸
🥲🌹

پس هنوز اون روشونو بهت نشون ندادن عزیزم منم با شما همزمانیم آروم آروم میفهمی چه جلادهای هستند اونوقت اینجوری خوشی زیر دلتو نمیزنه 

بعد ک۶ چهرشونو نشون دادن فقط میری سراغ نامزدت  تنها دلخوشیم میشه اون و خدا خدا میکنی سریع بری سر خونه زندگیت 

من از این ترسه میترسم واس همین از ازدواجم میترسم

میدونین درسته این قسمتش یکم سخته ولی کلیک نکنین فقط تو چیزای سخت ازدواج ...ازدواج هم مثل بقیه مراحل زندگی هست...

کاربر قدیمی (سروینم)هستم🌸🩷متاهل🩷🌸یه تازه عروس که قراره خرداد ماه برم سر خونه زندگیم🩷🌸
ن والا چون اولا خونه نداشتم بعدم خوشحال بودم از اون جهنم نجات پیدا کردم حست طبیعیه. وقتی بری سر زند ...

آهان 🌹😍 مرسیییی که وقتتو گذاشتی برام روحیه دادی بهم ممنونم🌹🌹🌹