2777
2789

خانوماچه ویتامینایی به بچه هاتون میدین؟مثلاویتامین دی میدین به بچه هاتون؟مولتی ویتامین چی؟من به بچم هیچ‌دارویی نمیدم هیچ تقویتی نمیدم یعنی نمیدونم بایدچیابدم ببرمش دکتربه نظرتون؟باخودم میگم بچم که طوریش نیس شکرخداچرابیخودی ببرمش ولی خب خونه ماجنوبیه اکثراهفته ای یه بارم موقع آفتاب بیرون نمیریم واسه همین‌میگم شایدویتامین دی بدنش کم شه غذاهم خوب میخوره ولی خب گوشت ومرغ خیلی کم میخوره دوست نداره میگم شایدنیازباشه بامولتی ویتامینی چیزی تامین کنم کمبودای بدنشونمیدونم چیکارکنم شمابه بچه هاتون چیامیدین واسه رشدش چه کارایی میکنید؟

شبی یه قاشق مربا خوری زینک پلاس 

یه شب در میون نصف قطره چکان ویتامین دی

مکمل از واجباته 

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچتون چندسالشه؟دکترش ایناروبراش تجویزکرده یاخودتون سرخودمیدین؟

اره دکتر داده 

و گفت بخاطر این ویروس ها بخصوص ۶ماه دوم سال،برای همه بچه ها مکمل واجبه

یه ۴ساله دارم یه ۷ساله

به جفتشون یه مقدار میدم

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
هفت سالشه پسرم ویتامین دی رو هر روز میخوره ،مولتی ویتامین رو هفته ای دوسه بار 

حالا دکتر به من گفت ویتامین دی نصف قطره چکان یه روز در میون بده

شما ازمایش دادی؟

دوماه یکبار قرص ویتامین دی ۵۰۰۰۰ هزار میدم چند دوره هم زینک و آهن دادم دادم البته دوسال اول مرتب شربت آهن و آد رو میدادم شما تا به حال چکاپ نبردینش ؟آزمایش نداده؟

چقدر حسرت  به دلیم‌