2777
2789
عنوان

خانومایی که بچه چهارتا6سال دارن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 315 بازدید | 46 پست
از این به بعد بده پسر من نرمی استخوان گرفت چون نمیدادم ساق پاش داشت قوس پیدا میکرد

واسه کمبود ویتامین دی نرمی استخوان گرفتن؟

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بردمش چکاب یکم کم خونی داشت و ویتامین دی کم بود هفته ای یکبار صبحانه عدسی میدادم بهش و هر شب شیربا ...

قرص استخوانساز هم میدم که یه داروی گیاهی که از سنجدو برگ چغندر و این چیزها ساخته شده 

سویق گندم و هفته ای یکروز آش میپزم مثلا آش اسفناج

آش کلم قمری برای کلسیم خوبه

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
اونجاکه شلوغه بچه روببرم یه مریضی میگیره تواون شلوغی 

خب شما هزینه رو پرسیدی ،راهنماییت کردم

صلاح کار با خودت

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
جدی؟ من دکترش بهم گفت این دوز رو هر دو ماه بخوره 

ن عزیزم همون ۱۰۰۰بده .از دکترای دیگ مشورت بگیری همینو بهت میگن

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫
تهرانم ،کجاست نمایندگیش چند تا قرص داره تو قوطی؟

صدوهشتاد تا داره یک ملیون تومن حدودا قیمتشه، روزی یکی دوتا میدم  ,، تا ۴تا روزی میشه داد

عاشقتم خدای خوبم. مرسی که هستی  و خدایی میکنی