2777
2789
عنوان

بارداری ده روز قبل پریود

826 بازدید | 18 پست

سلام خانوما.....شب تون سرشار از آرامش و خوشی

کسی از بین شما عزیزان بوده .....ده روز قبل از پریودی رابطه محافظت نشده داشته باشه و باردار شده باشه؟

«‏و أنَا أبحَثُ عنِّي؛ وَجَدْتُكَ یٰا حُسین..!»  و هنگامی که در پیِ خودم بودم تــو را یافتم، یا حسین؛))♥️  ️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتی دوروز هم مونده باشه به پری رابطه محافظت نشده داشته باشی احتمالش هست

وای وای.......

«‏و أنَا أبحَثُ عنِّي؛ وَجَدْتُكَ یٰا حُسین..!»  و هنگامی که در پیِ خودم بودم تــو را یافتم، یا حسین؛))♥️  ️
خیلی کم پیش میاد ولی امکان بارداری وجود داره الان منم استرس دارم یه وقت باردار نشم🤦🏻‍♀️

دلشوره گرفتم منم🥴

دوست من شب قبل پریود رابطه داشت باردار شد بچشم دختره

جدی؟؟؟؟؟؟؟

نمیخوای باید روش جلوگیری مطمین داشته باشی

الان برا اورژانسی خوردن دیره؟

الان برا اورژانسی خوردن دیره؟

اره تا بیست و چهار ساعت میتونی البته بستگی به چرخه قاعدگیتم داره ها بارداری الکی نیس مثلا از روز اول پریودیت تا شونزده روز بعدشو حساب کنی از روز هیفده خیلی کم پیش میاد حاملگی البته اگه بچه نمیخوای و شرایط نداری ایشالا که باردار نمیشی بعد این پریودی دیکه خیلی رعایت کن منم اولین باره پیش اومده