2777
2789
عنوان

به کمک تک تک خانمای متاهل نیاز دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 11240 بازدید | 276 پست
ارتباطم با خدا خیلی خوبه منظورم نماز و روزه و .. نیست منظورم ارتباط معنوی و دلیه  خیلی بهش حس ...

منم زمانی اینجور بودم وکاملا این خلارو میفهمم. البته سالهاقبل که تصورم از دنیا درست نبود.

الان که مطالعه و درکم بیشترو عمیقتر شده، توقعم ازانسانهاکمتر شده. گاهی ازکسی ناراحت میشم امابعدکه به زندگی و مشکلاتش فکر میکنم دلم براش میسوزه. من این خلا رو با پرداختن به کارای مورد علاقه و پیدا کردن تخصص در یه چیزی که حالتوخوب کنه و بعد ارتباط و اعمال عبادی و حتی روضه و اهنگ و گاه محبت به همنوع و بچه و ...جبران میکنم. وسعی میکنم رو خلا ها و کمبودهام زوم نکنم که عزت نفسموبیاره پایین 

ارتباطم با خدا خیلی خوبه منظورم نماز و روزه و .. نیست منظورم ارتباط معنوی و دلیه  خیلی بهش حس ...

عزیزم کوچکترازاونم که قصدنصیحت داشته باشم اما خدارودوست داری اما انگار به حرفش گوش نمیدی. این خیلی با اصول رفاقت نمیسازه‌. اگر اعمالشم انجام بدی اونم برات جبران میکنه.چنانکه به عینه دیدم برامن جبران کرد هرچند لایقش نبودم و چندانم گوش ندادم امااون کامله و خداییش ناقص نیست. مایه قدم بریم اون هزارقدم میاد. بخصوص اگر برگزیدگانشم واسطه کنی که نور علی نور 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم کوچکترازاونم که قصدنصیحت داشته باشم اما خدارودوست داری اما انگار به حرفش گوش نمیدی. این خیلی ب ...

خیلی ممنونم از لطف و محبتت گلم

من شیرینی پزی میکنم و باهاش واقعا حالم خوب میشه

اما شوهرم سرِش عذابم میده مخالفه درکش نمیکنم

مخالف درس خوندمه مخالف کار کردنم و هررررچی که حالمو خوب کنه

اینا خیلی رو روحیم تاثیر داشته

نه اونجوری نیستم که فقط بگم خدا رو دوست دارم و همین

اما واقعا نمیتونم نماز بخونم یه روز میخونم یه روز نمیتونم غسل ندارم وقت نمیکنم و هر بار یه چیزی 

اینکه بخونم و قطع کنم عذاب وجدان میگیرم

اما الان که ماه رمضونه هم نماز میخونم هم روزه میگیرم مگر عذر شرعی داشته باشم

و اینکه سعی میکنم گناه نکنم غیبت نکنم و خیلی چیزا

بازم ممنونم که وقت گذاشتی عزیزم

هر کاری کردم چهار دیواریِ دلم بشه خونَت اما نشد 🖤      لینکِ تاپیکِ شیرینی پزیِ من✨                                    مثل یه پرنده که همه پراشو چیدن..پشت تو راه اومدم تو رو نفس کشیدم..من میترسیدم ولی بخاطرت پریدم..چون دلم میخاست برات بمیرم و نگام کنی..جاش فقط حسابمو از عاشقات جدا کنی..زخمی که میخورم از آدما رو دوا کنی1401/04/2یه جا تسلیم عشق بودن همه دیوونگیت میشه.کسی که فکر نمیکردی تموم زندگیت میشه...چه دنیایی به من دادی به من که دل نمیدادم...چه عشقی تو دلم گم بود که با تو یادش افتادم...🚶 آغوشتو به غیرِ من به روی هیشکی وا نکن منو از این دلخوشی و آرامشم جدا نکن..من برایِ با تو بودن پُرِ عشق و خواهشم..واسه بودن کنارت تو بگو به هرکجا پَر میکشم...💜 اون روزُ میبینم بگردی دنبالم بپرسی از همه هنوز دوستت دارم💔؟‌ به این فکر کنم چی موند ازت برام؟به این فکر کنی بدونِ تو کجام؟ نگاه کنی برات چی مونده از شکست؟پُلایی که یه شب پشتِ سرت شکست  ندونی از خودت کجا فرار کنی؟ندونی با دِلِت باید چیکار کنی  به این فکر کنی چجوری برگردی بپرسی از خودت کجا گمم کردی  شاید یه روزِ سرد شاید یه نیمه شب دلت بخواد بشه برگردی به عقب🌙
خیلی ممنونم از لطف و محبتت گلم من شیرینی پزی میکنم و باهاش واقعا حالم خوب میشه اما شوهرم سرِش عذاب ...

بنظرم بهتره کلاسای زوج درمانی شرکت کنید و باهمسرت خوب حرف بزنی ببینی چه مشکلی با کارای مورد علاقه شماداره 

شایاصلا همودرک نمیکنید یا ایشان شمارودرک نمیکنه 

اینجوری نمیشه یه عمرادامه داد باید یبه نحوی زن وشوهرهموبفهمندوگرنه جهنمه

۱۴۸۰ رایگانه استفاده کردم گفتن به پدرت بگو دوباره که میدونم اشتباهه نگفتم اون یکیا پولین من پول نقد ...

من خودم مشاورم خوشحال میشم کمکت کنم ولی اخه اونی که نیاز ب مشاوره داره تونیستی دختر خوب مامان باباتن ...... بااون شرایطم اصلا دوباره نگو

بنظرم بهتره کلاسای زوج درمانی شرکت کنید و باهمسرت خوب حرف بزنی ببینی چه مشکلی با کارای مورد علاقه شم ...

همینطوره اما اصلا راضی نمیشه همچین جاهایی بیاد متاسفانه

هر کاری کردم چهار دیواریِ دلم بشه خونَت اما نشد 🖤      لینکِ تاپیکِ شیرینی پزیِ من✨                                    مثل یه پرنده که همه پراشو چیدن..پشت تو راه اومدم تو رو نفس کشیدم..من میترسیدم ولی بخاطرت پریدم..چون دلم میخاست برات بمیرم و نگام کنی..جاش فقط حسابمو از عاشقات جدا کنی..زخمی که میخورم از آدما رو دوا کنی1401/04/2یه جا تسلیم عشق بودن همه دیوونگیت میشه.کسی که فکر نمیکردی تموم زندگیت میشه...چه دنیایی به من دادی به من که دل نمیدادم...چه عشقی تو دلم گم بود که با تو یادش افتادم...🚶 آغوشتو به غیرِ من به روی هیشکی وا نکن منو از این دلخوشی و آرامشم جدا نکن..من برایِ با تو بودن پُرِ عشق و خواهشم..واسه بودن کنارت تو بگو به هرکجا پَر میکشم...💜 اون روزُ میبینم بگردی دنبالم بپرسی از همه هنوز دوستت دارم💔؟‌ به این فکر کنم چی موند ازت برام؟به این فکر کنی بدونِ تو کجام؟ نگاه کنی برات چی مونده از شکست؟پُلایی که یه شب پشتِ سرت شکست  ندونی از خودت کجا فرار کنی؟ندونی با دِلِت باید چیکار کنی  به این فکر کنی چجوری برگردی بپرسی از خودت کجا گمم کردی  شاید یه روزِ سرد شاید یه نیمه شب دلت بخواد بشه برگردی به عقب🌙