2777
2789
عنوان

همایون بیا مامان

193 بازدید | 12 پست

کوشکلوم ملوسوم 

میدونم باید یه ماجرایی رو توضیح میدادم برات ولی اجازه بده اول اینو بگم

@برق_بیآ_منو_بگیر@opium به لطف این دو بانوی زیبا من تونستم قلم به دست بگیرم و بنویسم از تو از پدر گور به گور شدت که نمیدونم کیه از خاله نوبلی و در اخر از مامان امیرپاشا 

دلخوش نکن امشب خبری از نامه نوشتن نیست همینم از سرت زیادیه آخ قربوووووووون اون چشم گفتنت بشم صنوبرم

همایون جیش یادت نره عزیزم ساعت 10 خاموشیه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همایون مسواکم بزن شبم زود بخاب مامان بابا امشب کار دارن😂😂😂😂😂من کاملش کردم😅

منفی ۱۸ شد 🫣😂

نی نی سایتی عزیز اگه با موضوع تاپیکم مخالفی لطفا پست نزار و رد شو و اگه با نظراتم مخالفی ریپ نزن و دعوا را ننداز ممنون

عزیز دلـــــــــــمممم

لطف داری عشق مــــــن

باعث افتخاره 

چنل تلگرامم:                  https://t.me/happyordibehesht                               نقش من این نیست سنگر بگیرم ،،، فقط بگم نمیشه و تهشم بمیرم ،،،یه روزی دنیاست که میرقصه به ساز من،،، خودمو میشناسم عقب نمیرم،،،

❤️🫂

زهره هستم🧚🏻‍♀️. یک عدد " اقتصاد دانِ مملکت " 🤝🏻. دارای سابقهٔ چهار ترم تحصیل در دانشگاه روزانهٔ غرب کشور. ممنون میشم اگر منو زهره ❌ صدا نکنید و فقط لفظ خانم اقتصاد دان ✅ رو به کار ببرید!!! چرا که ما داریم اینجا زحمت میکشیم!!! گول کاربریمو نخور من مهربون‌تر از این حرفام دوست عزیز 🚫

ناز شستت    

عه اسی پس اینجوریااس😉😂

فشار زندگی بچه مزاحمت ایجاد میکنه اره😂

نی نی سایتی عزیز اگه با موضوع تاپیکم مخالفی لطفا پست نزار و رد شو و اگه با نظراتم مخالفی ریپ نزن و دعوا را ننداز ممنون