2777
2789
عنوان

هزینه فضا نگه دار دندان کودک ؟؟؟

497 بازدید | 3 پست

سلام و وقت بخیر خدمت دوستان عزیز...

خانما کسی به تازگی فضا نگه دار دندان کودک گذاشته بدونم هزینه اش چقدره ؟ دکتر برای دخترم فاکتور کرده اصلا معلوم نیست چه جوری هزینه رو حساب کرده ...میخوام بدونم قیمت فضا نگه دار حدودا چقدره الان؟

امید آخرین چیزیست که میمیرد
ببخشید بچتون چندسالش؟ کدوم دندونش کشیدی که فضا نگهدار میخواد؟ دندون این بچه هام واقعا داستان

والا هنوز نکشیدم یه پیش فاکتور گرفتم از دو تا دکتر یکی ۲۳ قیمت داده هفت تا دندون با بیهوشی رو یکی ۱۱ ....اینقدر اختلاف قیمت ...تازه اونکه کمتر قیمت داده بسیار پزشک معروف و واردتری هم هست ...حالا موندم نکنه اون ارزونتره فضا نگه دار رو حساب نکرده ...دختر من شش سالس

امید آخرین چیزیست که میمیرد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.