2777
2789

اینهمه درس خوندن عاقبت چون پارتی و آشنا ندارم کار گیرم نیومد خیلی تحت فشارم وزنم شده حدود نود کیلو سی کیلو اضافه وزن دارم تو خونه خواهر و برادرام همه بهم توهین میکنن بهم تیکه میندازن بد رفتاری میکنن منم خودمو تو اتاقم حبس کردم مامانم باهام بد رفتاری میکنه بابام مریضه و کلا عجیب غریبه سنم داره میره بالا با این بیرون خونه و اتاقم هیچ ارتباطی ندارم چارم اینه که یا کار پیدا کنم یا شوهر که چون چاقم هیچ کس حتی نگاه نمیکنه بهم تا میام یه لقمه غذا بخورم از دستم میگیرن دلم داغه خواهرا برام دعا کنید خدا خودش کمکم کنه لاغر و متعادل بشم برم سر کار شوهر کنم زندگی خیلی سخته برام خیلی ناراحتم 

چی خوندی

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دی ج ی کالا واسه انبارش برای بسته بندی  نیرو میگرفت تو دیوار دیدم نمیتونی یه زنگ بزنی ببینی چجوریه ؟ پرستاری کودک برو خیلی هم سنگین نیس 

رفتی سرکار زیر نظر متخصص تغذیه و با ورزش وزنت رو کم کن حتمانتیجه میگیری پیگیر باشی

توقع تو پایین بیار سر یه کار دیگه برو ولی فقط برو سر کار سرت گرم شه، کمتر تو خونه باشی، برای لاغری هم شیرینی جات، لبنیات نخور، هر روزم برو پیاده روی، برای خودت هدف بزار روی خودت کار کن 

بگو از لج بقیه و رفتارهای بدی که دیدم باید نی قلیون شم همینو برای خودت انگیزه کن و بگو بابد پوز همه رو به خاک بزنم