2777
2789

واقعا از تنهایی و اینکه تو مردم اسم بیوه روم باشه و یا بچم گناه داره تنها باشه دوست دارم بمیره تا راحت باشم،همیشه دلم براش تنگ باشه بهتراز این زندگیه،همیشه پول خوشبختی نمیاره بهم پول میده میرم بازار میگه بهترین و گرانترینشو بخر اما خودش تنبلیش میاد باهام بیاد حوصله نداره دوست داره مارو ببره همه جا اما چه فایده اما اگه خارجم بریم حوصله نداره باهامون دوقدم راه بره،همیشه بخاطر لذت و شوخی خودش سر به سر همه اطرافیان میزاره و مخصوصا خودم به چند نفر بگم شوهرم دلش صافه،شاید بارها دل بابامو شکسته اما دم نزده اصلا دوست ندارم خانوادم بیان یا مابریم ازبس این دهنش هی بازه و هرجور دوست داره رفتارمیکنه ولی خب بی احترام نیست ها ،یک سالم خانوادم خونمون باشن نمیگه چرا میگه باز بشینین،

منم اوباش عاشقش بودم الان حالم ازش بهم میخوره متنفرم ازش دوست دارم خودش و خانواده اشغالش بمیرن تا نفس راحت بکشم 

اگه ریپلایی میزنم نظرمو میگم ، اگرم ریپلایی نمیکنم یعنی در حدی نیستی که جوابتو بدم ، پس خودتو خسته نکن 😂

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم اوباش عاشقش بودم الان حالم ازش بهم میخوره متنفرم ازش دوست دارم خودش و خانواده اشغالش بمیرن تا نف ...

منم از اول عاشقش نبودم فقط دوستش داشتم باهم شش ماه بودیم،خودش میگه عاشقمه اما عشقشو نمیخوام وقتی خواسته هام براش مهم نیست،کاش موقعیت داشتم کاش کارمند بودمو بچه نداشتم طلاق میگرفتم

منم از اول عاشقش نبودم فقط دوستش داشتم باهم شش ماه بودیم،خودش میگه عاشقمه اما عشقشو نمیخوام وقتی خوا ...

وایی دقیقا انگار منی من حالم ازش بهم میخوره

اگه ریپلایی میزنم نظرمو میگم ، اگرم ریپلایی نمیکنم یعنی در حدی نیستی که جوابتو بدم ، پس خودتو خسته نکن 😂
بله خیلی ازش ناامیدم دقیقا انگار شوهر منو گفتی  هیچی دیگه منو خوشحال نمیکنه

خیلی ناراحتم نمیدونم چکار کنم هرچیم باهاش اروم حرف میزنه دیگه از درد دلا و غر زدنامم عاجز شده