2777
2789

سلام لطفا نگید میخواید چیکار

البته الان هم تصمیم قطعی نداریم تازه انتقالم منفی شده و دارم به راه‌های مختلف فکر میکنم

اگه مجبور شدیم این کار رو انجام بدیم که از یکی از آشناها بگیم یه بچه بیاره برای ما به دنیا چجوری میتونیم برا اون شناسنامه بگیریم

میتونه تمام مراحل درمانش با اسم من جلو بره و با اسم من سزارین کنه

البته بازم میگم این تصمیم آخره و به شرطی کسی قبول کنه

از آشنا نگیر از غریبه بگیر اونم از شهر دیگه که پیدات نکنه بیاد بچه رو ببره

هیچی پول بده بیمارستان نامه زایمان بگیر برو شناسنامه بگیر تو هر ارگانی پیدا میشه آدمای زیر میزی بگیر 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم

ولی ربطی نداره ک 

شما یروز بعد از مرخص شدن نوزاد رو میبری برای واکسن

بعدش اسم پدر‌مادر میگی و شناسنامه ها تحویل میدی خودشون میفرستن برا ثبت احوام برا شناسنامه(برا ماکه اینجور بود)

همسرم و گل دختر تو دلیم تمام دنیای من...😍💞تا ابد متعهد به قلب اقایM♥️گل دختریمو22بهمن1402بغل گرفتم😍✨
نمیدونم ولی ربطی نداره ک  شما یروز بعد از مرخص شدن نوزاد رو میبری برای واکسن بعدش اسم پدر‌ما ...

الان خود بیمارستان نامه میده میری ثبت احوال کاراشو میکنی تو نامه بیمارستانم اسم پدرومادر و همه مشخصات هست

از آشنا نگیر از غریبه بگیر اونم از شهر دیگه که پیدات نکنه بیاد بچه رو ببره هیچی پول بده بیمارستان ن ...

یعنی با مدارک خودش زایمان کنه ولی نامه به اسم ما میدن

برا بچه برادرم تو بیمارستان اومدن برا شناسنامه اسم ازش پرسیدن

چون بچش زود ۷ ماه به دنیا اومد و جایی بلد نبود خودش بره بگیره

نمیدونم ولی ربطی نداره ک  شما یروز بعد از مرخص شدن نوزاد رو میبری برای واکسن بعدش اسم پدر‌ما ...

واقعا

جدیدا کسی بچه نیاورده که بدونم چجوری هست مراحل برا شناسنامه گرفتن 

یعنی با مدارک خودش زایمان کنه ولی نامه به اسم ما میدن برا بچه برادرم تو بیمارستان اومدن برا شناسنام ...

نمیدونم بخدا بهتره از یکی‌که کارش این بپرسی تو‌بیمارستان شابد بتونن راهنمایی ات کنند ولی خب هزینه میگیرند ازتا 

دختر همسایمون همین کارو کرد 

اونا بچه چهارم نمیخواستن دختر همسایمون بچه رو میخواست کل هزینه هاشو داد بیمارستان تحویلش دادن و از تهران رفتن شماره هاشونو هم پاک کردن ک دیگه کلا همو نشناسند 

پسر همسایمون خدابیامرز جوون بودفوت شد همچین روزایی  تو ثبت احوال کاره ای بود شناسنامه و بیمه ش رو درست کرد و چون سید بودن اسم بچه رو هم گذاشتن فاطمه سادات دلیل براینکه همه خرجشو خودمون دادیم با پول ما بوده پس سید حساب میشه 😕

هرچه دارم از امام رضاست ❤️‍🩹پسرم نذر امام رضاست 💚💚💚برا ظهورش صلوات