2777
2789

اصلا کی گفته پسرا باید شروع کننده رابطه باشن چرا حق انتخاب از ما دخترا گرفته شده من الان از یکی خوشم میاد سه ساله و هر هفته هم میبینمش😑اما نمیتونم بگم چرا چون دخترم و میترسم بگه من تو رابطم یا من خوشم نمیاد ازت وات د فاک 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوشم اومد اعتراف هم کردم که قبولم نکرد 

عاشقش بودی یا فقط کراش بودی روش؟

.حسم گاهی خوبه میخوای سوالتو با حس ششم جواب بدم درخواست بده یک سوال بپرس  فقط یک سواللتو تتاپیکا جواب نمیدم چون چندین نفر ریپ میزنن قاطی میکنم

ازهمسرم خوشم اومد.همسایه بودیم.خواهرم به خاله اش گفت.خواهرم قصدازدواج داره.اگرمایل بودیدواسه خواهرزاده اقدام کنید.واومدن خواستگاریییییم.ولی درکشون بالاست.یک بارهم مطرح نکردند.اول شماگفتی بیا و....

اومی بیند.درمحضراوهستیم.