2777
2789
عنوان

کسی درباره اسید معده میدونه

45 بازدید | 12 پست

سلام عصر بخیر میخاستم ببینم کسی تا الان مشک اسید معده داشته ک حالت تهوع داشته باشه

یا بستری شدت باشه بخاطرش

وقتایی ک میاد سراغتون چیکار میکنید خوب بشید بازم میریدبیمارستان بستری بشید

تا بداند که شب ما به چه سان می‌گذردغم عشقش دِه و عشقش دِه و بسیارش دِه.                   کام دنیا بر لبم هرگز نشد  اما گذشت کس چه میداند چه ها برما گذشت خنده بر لب بغض دنیا خورده ایم  خنده و بغض دنیا یکجا گذشت                                   خدایا شکرت بخاطره همچی شکرت ک منو ب همه ارزوهای قشنکم میرسونی. 1399/12/7وقتی تورو دیدم نمیدونستم زندگیم انقدر تغییر میکنه.                          1402/1/11نمیدونم کدوم حرفات و باور کنم سعی دن برای موندن من توی رابطه رو یا کاراتو.                        واسه موهاتون اکر کم پشته روغن رزماری بزنید واسه مژه هاتون روغن کرچک ناخوناتون و همش مرطوب نگه دارید اب زیادبخورید واسه روشن شدن پوستتون و الورا گه کاهی بزنید

همسر من... معده عصبی داره.. وقتی شیر یا گوجه و چیزایی ک با معدش سازگار نیست میخوره.. هم حالت تهوع پیدا میکنه هم سردرد شدید.. البته الان چند ماهی دکتر متخصص رفت قرص مصرف میکنه و غذا هم رعایت میکنه خیلی بهتره شده 

منمُ راه منمُ مقصد... :) 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همسر من... معده عصبی داره.. وقتی شیر یا گوجه و چیزایی ک با معدش سازگار نیست میخوره.. هم حالت تهوع پی ...

الان نامزد منم معده عصبی داره نمیدونم چند روزه بدتر شده اکر بره بیمارسنان میگه بستریم میکنن نمیدونم چیکار کنم

تا بداند که شب ما به چه سان می‌گذردغم عشقش دِه و عشقش دِه و بسیارش دِه.                   کام دنیا بر لبم هرگز نشد  اما گذشت کس چه میداند چه ها برما گذشت خنده بر لب بغض دنیا خورده ایم  خنده و بغض دنیا یکجا گذشت                                   خدایا شکرت بخاطره همچی شکرت ک منو ب همه ارزوهای قشنکم میرسونی. 1399/12/7وقتی تورو دیدم نمیدونستم زندگیم انقدر تغییر میکنه.                          1402/1/11نمیدونم کدوم حرفات و باور کنم سعی دن برای موندن من توی رابطه رو یا کاراتو.                        واسه موهاتون اکر کم پشته روغن رزماری بزنید واسه مژه هاتون روغن کرچک ناخوناتون و همش مرطوب نگه دارید اب زیادبخورید واسه روشن شدن پوستتون و الورا گه کاهی بزنید
همسر من... معده عصبی داره.. وقتی شیر یا گوجه و چیزایی ک با معدش سازگار نیست میخوره.. هم حالت تهوع پی ...

این قرصایی ک مصرف میکنه خابش نمیگیره؟! 

بیمارستان نرفتم اما صب ب صب قرص پنتوپرازول 40 میخورم  اگه نخورم اسید معده میزنه بالا پر خوری ...

قرص ک. میخورید خابتون نمیگیره

قرص ک. میخورید خابتون نمیگیره

ن اصلا

قرص معدس اینا

دو تا دیگه هم بود واسه عفونت معده الان اسماشون فراموش کردم

یکی کلیدنیوم سی، اون یکی یادم نمیاد

من الان چند وقته همینارو استفاده میکنم

و اگه رژیم غذایی درست داشته باشی، دارو نمیخاد زیاد، مواد غذایی اسیدی نخور

شیر با معده خالی نخوره

شب قبل خاب بخوره

صب با معده خالی شدید سر درد میکنه

شیر با معده خالی نخوره شب قبل خاب بخوره صب با معده خالی شدید سر درد میکنه

سوسیس و گوجه و سبزی  و شیر و ترشی و پیاز خام وقتی میخوره.. سریع معده درد و سردرد میشه

سوسیس و گوجه و سبزی  و شیر و ترشی و پیاز خام وقتی میخوره.. سریع معده درد و سردرد میشه

منم اینارو نمیتونم بخورم

فقط راز شیرو پیدا کردم ک قبل خاب میخورم هیچی نمیشه 😂

سوسیس و گوجه اصلا نمیخورم

ترشی هم خیلی کم، مگر اینکه خیلی دیگه بوش وسوسم کنه، اما اینم سمه واسه معده

کلا خوراکی اسیدی نباید خورده بشه

منم اینارو نمیتونم بخورم فقط راز شیرو پیدا کردم ک قبل خاب میخورم هیچی نمیشه 😂 سوسیس و گوجه اصلا ن ...

باید خیلی مراقبت کنی.. انشالا ک خوب بشی عزیزم😍