2777
2789
عنوان

نوار خونی روی فرش

| مشاهده متن کامل بحث + 1808 بازدید | 47 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دستکش مشمایی دستت کن دستمال بردار بنداز بیرون اون قسمت فرش هم علامت بزار بعدا بشور خودش بره دستشویی ...

شوخیه دیگه؟

به همین راحتی فقط یه قسمتو بشوره؟

بعداون اب کثیفیا ک به همه جای فرش نفوذ میکنه چی میشن؟

این روشای شستشو خیلی دیگه قدیمی و منسوخ شدن

انگار همین حوالی یک نفر تمام گذشته‌اش را آتش زده، جنگلی را سوزانده که یک درخت را فراموش کند :)!🖤

شوخیه دیگه؟ به همین راحتی فقط یه قسمتو بشوره؟ بعداون اب کثیفیا ک به همه جای فرش نفوذ میکنه چی میشن ...

فرش بده قالیشویی

چیزی ک با اب پاک میشه نباید بابتش کسیو ناراحت کرد من بودم اصلا به روی مهمونم نمیاوردم تا خجالت زده نشه...

فرش بده قالیشویی چیزی ک با اب پاک میشه نباید بابتش کسیو ناراحت کرد من بودم اصلا به روی مهمونم نمیاو ...

اگه از اولش یه همچین مسئله ساده ای رو خودش پیچیده نمیکرد مارم تو دردسر نینداخت فرشارو یه ماه پیش دادیم شستن الان دوباره باید بشوریم

پیجونده بود باهاش نوار درست کرده بود یکی نیست بگه دیگه نوار چیزیه که نمیگیری

شاید نمیدونسته پریود میشه بنده خدا 

خونتون بوده اینجوری شده از دستمال استفاده کرده 

ولی من اینجا تو کَتَم نمیره اونجوری لول کرده نوار درست کرده ازش افتاده حالیش نشده🤔🤔

خدایا همه رو به خودت سپردم🥹میدونم که یه روزی یه جایی دل منم آروم میگیره🖤🥀
اگه از اولش یه همچین مسئله ساده ای رو خودش پیچیده نمیکرد مارم تو دردسر نینداخت فرشارو یه ماه پیش داد ...

اتفاقیه ک پیش اومده انقد چیز بزرگی نیست ک بخاطرش بخوای کسیو تحقیر کنی اون خودش وقتی بره دستشویی میفهمه دستمال افتاده شاید بگرده تو خونه دنبالش شاید به خودتون بگه پس بهتره بدون اینکه حرفی بزنید خودتون بندازین بیرون بعدا فرش هم بشورید