2777
2789

طرح فجرانه نه کم نمیشه.

اون قبلیا که کم میشد کلا حذف شد

کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣  😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بقیش میشه کدوم؟؟

به ما نمیدن اصلا نمیدونم اسمش چیه

ولی یکی بود میگقتن بری خرید کنی از ماه بعد کم میکنن هرچی خریده باشی

ولی فجرانه از فروشگاه گندم خرید میکردن گفتن کم نمبکنن عیدیه

خانواده من 🫀
چجوری عزیزم میشه برام توضیح بدی باید چکار کنم؟؟ 

قبلش یه کد هست میزنی ببینی بهتون تعلق گرفته یا نه ، بعدش میری سوپری هایی که طرف قرارداد هستن همون مقدار رو خرید میکنی

تو فروشگاه که میریم از کجا میفهمن که شامل هستیم؟ کارت بانکی کافیه؟

کارت بانکی سرپرست میزنن تو دستگاه نشون میده.

اعتبارش تو نرم افزار شما ، یا با کد دستوری  ستاره ۵۰۰ ستاره ۱۴۶۳ مربع هم میاد

کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣  😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘
ممنون عزیزم جواب دادی❤️

خواهش میکنم💓

حتما خودتون چک کنید بعد برید، واسه پسرم ۲۴۰۰ شارژ کرده بودن یه فروشگاه گفت فقط ۱۲۰۰ میتونید خرید کنید، یه جا دیگم گف درسته ۲۴۰۰ ولی ۱۲۰۰ از این کم میشه، ۱۲۰۰ باید خودتون پول بدین! جفتشونم کلاهبرار بودن!

از یه فروشگاه دیگه همون ۲۴۰۰ خرید کردیم یه ریالم پول ندادیم!.

.

و البته فجرانه! که واسه هرنفر ۲۲۰، خانواده ۴ نفره مثلا ۸۸۰ باشه اگه دهک زیر ۳ باشید نفری ۷ ،۸هزار یعنی حدود ۳۵ هزار نقدی از کارتتون میکشن، اگه مثل ما دهک بالاتر باشین واسه ۴ نفر ۲۴۰ هزار از کارت نقدی کشیدن، ۸۸۰ هم اعتبار داشت، جمعا ۱۱۰۰ خرید کردیم